خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 23 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

قیمت داروهای وارداتی در سال گذشته افزایش یافت

باشگاه خبرنگاران | سلامت و پزشکی | چهارشنبه، 17 فروردین 1401 - 12:05
حمیدرضا اینانلو گفت: افزایش قیمت دارو در شش ماهه نخست سال گذشته اعمال شد.
دارو،قيمت،افزايش،غذا،سازمان

مدیرکل امور دارو سازمان غذا و دارو:
مدیرکل امور دارو سازمان غذا و دارو می‌گوید: اگر دارویی با نرخ بیشتر وارد بازار شده، مجوز افزایش قیمت آن در سال ١۴٠٠ صادر و اکنون توزیع شده است؛ البته موارد این چنینی انگشت شمار است.
به گفته او افزایش قیمت دارو مطرح نیست بلکه اصلاح قیمت مهم است زیرا افزایش هزینه‌های تولید، منجر به افزایش قیمت تمام شده دارو می‌شود.
در چند روز اخیر، برخی رسانه ها به نقل از رئیس سازمان غذا و دارو اعلام کردند که دارو‌های وارداتی تا «۶ برابر» و دارو‌های تولید داخل با توجه به میزان ارز تامین مواد اولیه «۳۰ تا ۱۰۰ درصد» افزایش قیمت داشته‌اند.
موضوعی که هاشمی سرپرست روابط عمومی وزارت بهداشت آن را برداشت اشتباه رسانه‌ها دانست و در توییتی نوشت: استارت افزایش قیمت دارو از اواخر سال ۹۹ و حتی در نیمه اول ۱۴۰۰ با حذف چراغ خاموش ارز دولتی زده شد؛ این موضوع منجر به افزایش قابل توجه قیمت دارو و تجهیزات پزشکی شد و حتی در مواردی قیمت‌ها را تا صد درصد هم بالا برد.