خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 24 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اجرای برنامه‌های کنگره‌ ملی شهدای لرستان در قالب ۲۲ کمیته

ایسنا | استان‌ها | چهارشنبه، 17 فروردین 1401 - 10:19
مسئول اجرایی ستاد کنگره ملی شهدای لرستان با اشاره به اینکه برنامه‌های ملی کنگره شش هزار و ۵۴۴ شهید استان لرستان در قالب ۲۲ کمیته اجرا می‌شود، گفت: با توجه به محدودیت زمانی تا اجلاسیه این کنگره‌، نیاز به عزم همگانی و همگرایی همه دست‌اندرکاران است.
كنگره،ملي،لرستان،شهيد،استان

ایسنا/لرستان مسئول اجرایی ستاد کنگره ملی شهدای لرستان با اشاره به اینکه برنامه‌های ملی کنگره شش هزار و ۵۴۴ شهید استان لرستان در قالب ۲۲ کمیته اجرا می‌شود، گفت: با توجه به محدودیت زمانی تا اجلاسیه این کنگره‌، نیاز به عزم همگانی و همگرایی همه دست‌اندرکاران است.
محمد محمودوند در جلسه هماهنگی ستاد کنگره ملی شش هزار و ۵۴۴ شهید استان که با حضور استاندار معاونان استاندار، فرمانده سپاه لرستان و مسئولان کمیته‌ها در استانداری برگزار شد، ضمن ارائه گزارشی از میزان پیشرفت برنامه‌های ابلاغی ستاد کنگره و بیان موانع و آسیب‌های احصاء شده در سال ۱۴۰۰، اظهار کرد: موانعی بر سر راه برخی از برنامه‌های کنگره ملی شش هزار و ۵۴۴ شهید استان لرستان وجود دارد که باید برای رفع این موانع و مشکلات مساعدت‌های لازم به‌ عمل آید.
وی افزود: برنامه‌های ستاد کنگره ملی شش هزار و ۵۴۴ شهید استان لرستان در سال ۱۳۹۹ ابلاغ شده که بخشی از آنها در مرحله اجرا، نیاز به پشتیبانی و تأمین اعتبار لازم دارند.
محمودوند با اشاره به اینکه برنامه‌های ملی کنگره شش هزار و ۵۴۴ شهید استان لرستان در قالب ۲۲ کمیته اجرا می‌شوند، گفت: با توجه به محدودیت زمانی تا اجلاسیه این کنگره‌ ملی شهدا، نیاز به عزم همگانی و همگرایی همه دست‌اندرکاران است.
انتهای پیام