خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 24 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اشتغال معضل اساسی کشور و بنیاد شهید

باشگاه خبرنگاران | اجتماعی و حوادث | سه شنبه، 17 اردیبهشت 1398 - 15:55
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: اشتغال از جمله مسائلی است که علاوه بر کشور، بنیاد شهید هم از آن متأثر است و از این ضابطه دور نیست.
ايثارگران،بنياد،شهيد،شهيدي،الاسلام،حجت،امور،المسلمين،رئيس،سيد

حجت الاسلام و المسلمین شهیدی مطرح کرد؛
به گزارش خبرنگار حوزه رفاه و تعاون گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، حجت الاسلام و المسلمین سید محمد علی شهیدی رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در مراسم انعقاد توافق نامه بنیاد شهید و امور ایثارگران که امروز (سه‌شنبه ۱۷ اردیبهشت ماه با حضور حجت الاسلام سید محمد علی شهیدی رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران و رضا رحمانی وزیر صنعت، معدن و تجارت برگزار شد، اظهار کرد: انگیزه این جلسه در راستای منویات امام راحل و مقام معظم رهبری و اجرایی کردن قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران و تاکید دولت برای رسیدگی به مشکلات جامعه ایثارگر تشکیل شده است.
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران افزود: ایثارگران حق و حقوق بالایی بر گردن آحاد ملت دارند.
وی با بیان اینکه خانواده‌های شهدا در راه اهداف و سربلندی جمهوری اسلامی ایران عزیزانشان را از دست داده‌اند، گفت: ما نسبت به این افراد مدیون هستیم و باید دین خود را ادا کنیم.
حجت الاسلام و المسلمین شهیدی بیان کرد: اشتغال از جمله مسائلی است که علاوه بر کشور، بنیاد شهید هم از آن متأثر است و از این ضابطه دور نیست.
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: از ابتدای دولت یازدهم، آمار بالای بیکاری را داشتیم و با فعالیت‌هایی که صورت گرفت، تعدادی از افراد شاغل شدند.
وی با بیان اینکه حدود یک هزار نفر از افرد بیکار و دنبال کار هستند، گفت: سال گذشته حدود ۲۴ هزار فرصت شغلی ایجاد شد که ۱۴ هزار مورد آن مربوط به دستگاه‌های دولتی بود.
حجت الاسلام و المسلمین شهیدی تاکید کرد:هدف از امضای این تفاهم نامه، همکاری و تعامل برای انجام وظایفی است که بر عهده داریم.
انتهای پیام/