خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 03 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

عضو مجلس خبرگان رهبری: اقتصاد سالم زیربنای اقتدار یک ملت است- اخبار قم - اخبار استانها تسنیم

تسنیم | استان‌ها | سه شنبه، 16 فروردین 1401 - 16:31
گروه استان‌ها- عضو مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه اقتصاد سالم زیربنای اقتدار یک ملت است گفت: خداوند مؤمنین را به قرض دادن به یکدیگر دعوت کرده که سبب گردش ثروت و فعالیت اقتصادی در کشور می‌شود.
اقتصاد،ربا،خداوند،تأكيد،زمين،اقتصادي،دولابي،اميرالمؤمنين،آبا ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم‌، حجت‌الاسلام‌ والمسلمین محمد حاج ابوالقاسم دولابی ظهر امروز در آیین ترتیل‌خوانی قرآن کریم که در شبستان امام خمینی(ره) حرم حضرت معصومه(س) برگزار شد اظهار داشت: خداوند می‌فرماید ای امت اسلام مبادا سست و ناامید شوید که شما بهترین هستید.
وی با بیان اینکه اقتصاد سالم زیربنای اقتدار یک ملت است افزود: امیرالمؤمنین(ع) در نهج‌البلاغه فرمودند اگر مردم دچار تنگ‌دستی باشند سرزمین‌ها ویرانه می‌شود، امام علی(ع) به مالک اشتر فرمودند که جمع‌آوری مالیات و مبارزه با دشمن و اصلاح امور مردم و آباد کردن سرزمین مورد تأکید باشد.
عضو مجلس خبرگان رهبری بیان کرد: مهم‌تر از اصل اقتصاد سلامت اقتصاد موردت وجه است که در جز سوم قرآن کریم دستورات متعددی وجود دارد که خداوند پایه‌ریزی اقتصاد سالم را مورد توجه قرار می‌دهد.
استاد حوزه علمیه عنوان کرد: دستورات متعددی برای سالم‌سازی اقتصاد کشور درآیات و روایات وجود دارد که نخستین آن پرهیز از ظلم به مردم توسط کارگزاران اقتصادی است، امیرالمؤمنین(ع) به مأموران مالیاتی تأکید می‌کردند در همه امور خدا را در نظر بگیرند و بازور و تهدید چیزی از مردم گرفته نشود.
حاج ابوالقاسم دولابی با اشاره به تبعات ربا در جامعه تصریح کرد: ربا کمر اقتصاد را می‌شکند، خداوند می‌فرماید کسی که ربا می‌خورد تعادل ندارد و جامعه‌ای که اهل ربا باشد نیز تعادل ندارد، متأسفانه برخی از بنگاه‌های اقتصادی در کشورمان ربا می‌خورند که این موضوع دغدغه دولت و مراجع تقلید است.
وی با اشاره به آیه 61 سوره هود ادامه داد: او خدایی است که شمارا از زمین آفریده است و از شما خواسته است در راستای آبادانی زمین تلاش کنید که انفاق و تلاش ازجمله عوامل آبادانی زمین است.
عضو مجلس خبرگان رهبری خداوند بر قرض‌الحسنه دادن و دیگران را از اموال خود بهره‌مند کردن تأکید کرده است خاطرنشان کرد: خداوند مؤمنین را به قرض دادن به یکدیگر دعوت کرده که سبب گردش ثروت و فعالیت اقتصادی در کشور می‌شود.
انتهای پیام/452/ح