سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کشتارگاه های سنتی آذربایجان غربی باید صنعتی شوند

مهر | استان‌ها | سه شنبه، 16 فروردین 1401 - 13:06
ارومیه - معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار آذربایجان غربی گفت: باید به سمت تبدیل کشتارگاههای سنتی استان به صنعتی حرکت کنیم.
استان،صنعتي،تأسيس،توليدي،واحدهاي،قرمز،گوشت

به گزارش خبرنگار مهر، یاسر رهبردین پیش از ظهر سه شنبه در جلسه کمیته ساماندهی کشتارگاه‌های دامی استان کارشناسی و تدوین یک برنامه مدون برای تأسیس واحدهای صنعتی و تولیدی استان را ضروری دانست و افزود: باید به سمت تبدیل کشتارگاه‌های سنتی به صنعتی حرکت کنیم.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار آذربایجان غربی همچنین با اشاره به ضرورت توجه به مقوله اشتغالزایی در صدور مجوز و تأسیس واحدهای صنعتی و تولیدی، افزود: نیاز شهرستان‌های آذربایجان غربی در خصوص تأسیس واحدهای صنعتی و تولیدی جدید بررسی شود تا نتیجه حمایت از طرح‌های توسعه‌ای، برای استان و شهرستان مدنظر مفید باشد.
وی با تاکید بر تأمین مایحتاج ضروری مردم، افزود: محصول گوشت قرمز و سفیدی که به مردم استان ارائه می‌شود، در کنار رعایت تمامی اصول بهداشتی از کشتارگاه تا محل عرضه به شهروندان، باید از کیفیت و قیمت مطلوبی برخوردار باشد.
رهبردین در پایان با تاکید بر نظارت مستمر بر ارائه محصولات توسط کشتارگاه‌ها بخصوص کشتارگاه‌های سنتی، تصریح کرد: دستگاه‌های متولی نظارت جدی بر عرضه مناسب محصول و جلوگیری از گران فروشی گوشت قرمز و سفید در سطح استان داشته باشند.