آغاز اولین برداشت گندم در استان فارس
شیراز - مدیر جهاد کشاورزی شهرستان مهر از آغاز اولین برداشت گندم استان فارس در شهرستان مهر خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، یوسف صفری با اشاره به اغاز فصل برداشت گندم در شهرستان مهر، گفت: نخستین برداشت گندم آبی در استان فارس از مزارع بخش مرکزی شهرستان مهر آغاز شده است.
وی افزود: امسال کشاورزان شهرستان مُهر بیش از هشت هزار هکتار از زمینهای کشاورزی خود در بخشهای مرکزی، وراوی، گله دار و اسیر را به کشت گندم آبی اختصاص داده اند.
وی اضافه کرد: برداشت گندم در حال حاضر با ۲۰ دستگاه کمباین در حال انجام است که در هفته آینده و زمان اوج برداشت گندم در این شهرستان تعداد کمباینها به ۸۰ دستگاه افزایش مییابد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان مهر گفت: پیش بینی میشود امسال کشاورزان شهرستان مُهر بیش از ۲۵ هزار تن گندم مازاد بر نیاز خود را تحویل مراکز خرید گندم تعاون روستایی وراوی، گله دار، دارالمیزان و بخش خصوصی چهارفصل خواجه مراد و کارخانه آرد لامرد دهند.
برداشت محصول گندم در شهرستان گرمسیری مهر تا نیمه اول خرداد ماه ادامه دارد.