خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 16 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

قول مجلس برای نوسازی ناوگان و تجهیزات هلال احمر در سال ۱۴۰۱

ایسنا | اجتماعی و حوادث | دوشنبه، 15 فروردین 1401 - 18:52
رییس سازمان امدادونجات جمعیت هلال احمر از قول مجلس برای نوسازی ناوگان امدادونجات و تجهیزات امدادی هلال احمر خبر داد.
احمر،هلال،رييس،جمعيت،جلسه،سازمان

رییس سازمان امدادونجات جمعیت هلال احمر از قول مجلس برای نوسازی ناوگان امدادونجات و تجهیزات امدادی هلال احمر خبر داد.
مهدی ولیپور در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به دیدار با رییس و شماری از اعضای کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی اظهارکرد: در این جلسه دکتر کولیوند- رییس جمعیت هلال احمر - بنده و معاون پارلمانی جمعیت هلال احمر حضور داشتیم و گزارشی از اقدامات انجام شده از سوی هلال احمر به خصوص در حوزه امدادونجات و رسیدگی به حوادث طبیعی و غیرطبیعی در ایام نوروز ارائه شد.
وی با بیان اینکه در این جلسه گزارشی هم از وضعیت امدادگران و مطالبات آنان مطرح شد، گفت: پس از بیان چالش‌ها و مشکلات موجود در هلال احمر به خصوص سازمان امدادونجات در حوزه پاسخ به سوانح خوشبختانه رییس کمیسیون و برخی از اعضای حاضر در این جلسه قول دادند که همکاری لازم را با هلال احمر داشته باشند.
رییس سازمان امدادونجات جمعیت هلال احمر درباره وعده‌های مطرح شده در این جلسه نیز گفت: قولی که به ما داده شد این بود منایع انسانی مورد نیاز امدادونجات هرچه زودتر تعیین تکلیف خواهد شد همچنین نوسازی تجهیزات و ناوگان هم مورد تاکید قرار گرفت و قرار شد تا در سال جاری با پیگیری ها این مشکلات رفع شود.
انتهای پیام