خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 15 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

شرکت های دانش بنیان و اشتغال زا در مازندران حمایت قضایی می شوند

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 15 فروردین 1401 - 17:06
ساری- رئیس کل دادگستری مازندران حمایت ار شرکت های دانش بنیان و اشتغال زا و برخورد با موانع فراروی را از جمله اولویت های دستگاه های قضایی بیان کرد.
قضائي،استان،پيگيري،اشاره،براينكه،اكبري،جديت،شعارهاي،نوروز،شعار

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام محمد صادق اکبری عصر دوشنبه در دیدار با نماینده ولی فقیه در استان با اشاره به اینکه دستگاه قضائی برای حمایت از شرکت‌های دانش بنیان و اشتغال زا آمادگی لازم دارد، گفت: همچنین با بخش‌هایی که فراروی تولید مانع ایجاد می‌کنند برخورد می‌شود.
وی با عنوان اینکه شعار سال جاری تخصصی و خاص محسوب می‌شود، افزود: هدف شعار سال عام و فراگیر نیست و گروه خاصی که اثرگذاری زیادی دارند، مدنظر هستند و پیگیری امور مربوط به آنها راحت تر است.
وی با تاکید براینکه فرمان‌ها و شعارهای گذشته نباید نادیده گرفته شود، افزود: برای تحقق شعارهای گذشته نیز در سال جاری باید عزم بیشتری داشته باشیم و اقتصاد مقاومتی، تولید، اشتغال و غیره با قوت و جدیت پیگیری شود.
حجت الاسلام اکبری با اشاره به اولویت‌های قوه قضائیه یادآور شد: کاهش جرایم و دعاوی، گسترش صلح و سازش، استفاده از نهاده‌های غیرقضایی مانند شورای حل اختلاف، اطاله دادرسی، اتقان آرا از جمله اولویت‌ها محسوب می‌شود.
رئیس کل دادگستری مازندران با تاکید براینکه رأی خلاف بین شرع نباید صادر شود، گفت: برنامه محوری برای اجرای سند تحول و تعالی قضائی از مهمترین برنامه‌های سال جاری محسوب می‌شود و پیگیری حقوق عامه و انفال امسال با جدیت بیشتری ادامه دارد.
وی اظهار داشت: در ایام نوروز دستگاه قضائی در کنار دستگاه‌های دیگر در خدمت مردم بود و کشیک نوروزی قضائی فعال بوده است و رسیدگی به پرونده‌های معوق در ایام نوروز اقدام خوب استان بوده است.
وی با اشاره به حجم انبوه مسافران وارده به استان گفت: خوشبختانه شاهد ناامنی در استان نبودیم.