خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 23 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بزرگ‌ترین واحد ذوب خصوصی کشور در زنجان به بهره‌برداری می‌رسد‌

تسنیم | استان‌ها | سه شنبه، 17 اردیبهشت 1398 - 14:41
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان زنجان گفت: پروژه عظیم یک‌هزار میلیاردی البرز ناب آرش جزو بزرگ‌ترین واحد ذوب بخش خصوصی کشور است که در پایان شهریور 98 به بهره برداری می‌رسد.
استان،97،سرمايه،درصد،صنعت،دلار،واحد،حوزه،كشور،معدن،زنجان،اشت ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم از زنجان، ناصر فغفوری امروز در نخستین کارگروه اقتصاد مقاومتی با بیان اینکه در سال 97 در سطح استان یک هزار و 615 درخواست جواز تاسیس شده است، اظهار داشت: بر اساس پیش بینی‌ها این درخواست‌ها بیشتر در زمینه محصولات آشامیدنی، مواد غذایی، شیمیایی، منسوجات، و سایر بخش‌ها است و برای 55 هزار و 138 نفر اشتغال ایجاد می‌کند.
وی با بیان اینکه 7 هزار و 500 میلیارد تومان سرمایه گذاری صنعتی است، بیان کرد: 42 هزار نفر بیمه شده حوزه صنعت هستند.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان با اعلام اینکه در سال 97 بر خلاف پیش بینی‌ها در خواست‌های سرمایه گذاری افزایش یافته است، اظهار داشت: در سال 96 تعداد 598 درخواست سرمایه گذاری بود اما در سال 97 به 763 مورد افزایش یافت که از لحاظ تعداد 28 درصد، از لحاظ سرمایه گذاری 144 درصد و از لحاظ ایجاد اشتغال 62 درصد افزایش یافته است.
وی با بیان اینکه زنجان 1.3 درصد جمعیت کشور را دارد اما از جواز تاسیس صادر شده در کشور سهم 3 درصدی دارد، گفت: سهم زنجان از میزان سرمایه گذاری 4 درصد و ایجاد اشتغال 3.4 درصد است که این نشان از حرکت خوب استان در حوزه صنعت است.
فغفوری با بیان اینکه در سال 97 تحقق اشتغال 7 هزار و 492 نفر بر عهده سازمان صنعت معدن استان بوده است، خاطر نشان کرد: در مجموع 11 هزار و 895 شغل با احتساب حوزه اصناف ایجاد شده است که این امر حدود 159 درصد محقق شده است.
وی افزود: در حوزه فرش دستباف نتوانسته‌ایم برنامه را محقق کنیم که علت آن نبود تسهیلات برای مشاغل خانگی از جمله حوزه فرش بود.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان با بیان اینکه یکی از بزرگترین طرح‌های سرمایه گذاری شده در استان کنسانتره سنگ آهن است، تصریح کرد: ارزش حال حاضر این طرح 125 میلیارد تومان است که در صورت رفع مشکل برق در نیمه اول سال 98 راه اندازی می‌شود.
وی تعداد واحدهای احیا شده در سال 96 را 29 واحد اعلام کرد و گفت: در سال 97 تعداد 13 واحد احیا شده است و تلاش‌ها بر این است تا واحدی تعطیل نشود.
وی اظهار داشت: در برخی از صنعت‌های استان از جمله فولاد، دخانیات، اسقاط خودرو و شوینده واگن سرمایه گذاران خارجی در استان سرمایه‌گذاری کرده‌اند.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان زنجان گفت: شرکت جی تی آی پارسیان با 150 میلیون دلار سرمایه گذاری حدود 30 درصد بازار داخل کشور را پوشش داده است، و شرکت البرز ناب آرش پروژه عظیم هزار میلیاردی جز بزرگترین واحد ذوب بخش خصوصی کشور است که در پایان شهریور 98 به پایان می‌رسد و جز پروژه‌های ملی اقتصاد مقاومتی کشور به شمار می‌رود و برای بیش از هزار نفر اشتغال‌زایی مستقیم دارد.
وی با بیان اینکه در بخش تجارت تمام صادرات استان غیر نفتی بوده است گفت: حجم صادرات از 298 میلیون دلار در سال 92 به 550 میلیون دلار با حجم 220 هزار تن در سال 97 رسیده است، علاوه بر این واردات استان در سال 97 به میزان 340 هزار تن به مبلغ 271 میلیون دلار بوده است.
فغفوری با اشاره به اینکه هدف گذاری 0.5 میلیارد دلاری در سال 97 برای استان پیش بینی شده بود، خاطر نشان کرد: در سه ماه آخر سالی که گذشت با رفع مشکل صادرات علاوه بر محقق شدن 0.5 میلیارد دلار پیش بینی شده 50 میلیون دلار دیگر نیز افزایش صادرات انجام گرفت و باید یادآور شد که هیچ محصول آماده‌ای به استان وارد نشده بلکه مواد آماده وارداتی فقط ماشین آلات بوده است.
وی تعداد واحدهای صنفی استان را 34 هزار واحد اعلام کرد و گفت: تعداد 784 واحد فاقد پروانه‌اند و هیچ موقع نمی‌توان تعداد آن را به صفر رساند.
انتهای پیام/ش