خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 20 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ماموران انتظامی گچساران کیف 400 میلیونی را به صاحبش بازگرداندند- اخبار کهگیلویه و بویراحمد - اخبار استانها تسنیم

تسنیم | استان‌ها | دوشنبه، 15 فروردین 1401 - 14:13
گروه استان‌ها_سرپرست فرماندهی انتظامی شهرستان گچساران از کشف و برگرداندن کیف حاوی پول و طلا به صاحبش توسط کارکنان انتظامیچی این شهرستان خبر داد.
انتظامي،اموال،كيف،وجه،نقد،طلاجات،گچساران،هويتي

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یاسوج و به‌نقل از اداره اطلاع رسانی معاونت اجتماعی فرماندهی انتظامی کهگیلویه و بویراحمد ، سرهنگ ارسلان خادمیان اظهار داشت: دو تن از کارکنان معاونت بازرسی شهرستان گچساران، حین گشت زنی و سرکشی از یگان‌های انتظامی در یکی از پارک‌های شهر که تعداد زیادی از مسافران نوروزی در آن در حال استراحت و تفریح بودند یک عدد کیف که حاوی مقدار زیادی طلاجات، ساعت طلا، چندین کارت بانکی، مدارک هویتی و وجه نقد بود را پیدا کرده و به یگان انتظامی دلالت دادند.
وی افزود: مأموران با پیگیری از طریق مدارک هویتی موفق به شناسایی مالک کیف و صاحب اموال کشف شده گردیدند و پس از اطمینان، کیف و اموال کشف شده را به‌صورت صحیح و کامل به صاحب آن تحویل دادند.
سرپرست فرماندهی انتظامی شهرستان گچساران با بیان اینکه ارزش اموال پیداشده بالغ بر 4 میلیارد ریال طلاجات و 24 میلیون و پانصد هزار ریال وجه نقد بوده است بیان داشت: نیروی انتظامی امین مردم است وضمن تشکر از مأموران کاشف و درستکار از مردم خواست: درحفاظت از اموال خود مراقبت بیشتری نمایند و از حمل مقدار زیاد وجه نقد و اشیا قیمتی اجتناب ورزند.
انتهای پیام/544/ی