سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

معدوم سازی ۱۸ تن انواع فرآورده‌ خام دامی فاسد در مازندران

ایسنا | استان‌ها | دوشنبه، 15 فروردین 1401 - 10:13
مدیرکل دامپزشکی استان مازندران با اشاره به اجرای طرح کنترل و تشدید نظارت‌های بهداشتی دامپزشکی ویژه نوروز ۱۴۰۱، از معدوم سازی ۱۸ هزار و ۴۶۵ کیلوگرم از انواع فرآورده‌های خام دامی شامل گوشت سفید و گوشت قرمز و آلایش‌های خوراکی مربوطه طی یکماه گذشته خبر داد.
دامپزشكي،گوشت،بهداشتي،استان،طيور،دام،مازندران،انواع،مراكز،طر ...

ایسنا/مازندران مدیرکل دامپزشکی استان مازندران با اشاره به اجرای طرح کنترل و تشدید نظارت‌های بهداشتی دامپزشکی ویژه نوروز ۱۴۰۱، از معدوم سازی ۱۸ هزار و ۴۶۵ کیلوگرم از انواع فرآورده‌های خام دامی شامل گوشت سفید و گوشت قرمز و آلایش‌های خوراکی مربوطه طی یکماه گذشته خبر داد.
محمد حسن گلپایگانی در جمع خبرنگاران اظهار کرد: با آغاز طرح ویژه نوروزی از ۱۴ اسفندماه ۱۴۰۰، بازرسان بهداشتی دامپزشکی با انجام بازدیدهای سرزده از مراکز تولید، نگهداری و توزیع انواع فرآورده‌های خام دامی ضمن انجام ۱۱ هزار و ۲۳۰ نوبت بازدید از مراکز تحت پوشش شامل کشتارگاه‌های دام و طیور، سردخانه‌های نگهداری مواد پروتئینی، رستوران‌ها، واحدهای پذیرایی، قصابی‌ها، مرغ فروشی‌ها و مراکز عرضه ماهی، ۵۱ فقره پرونده قضایی را تشکیل و برای ادامه بررسی به مراجع قضایی ارجاع دادند.
مدیرکل دامپزشکی مازندران گفت: از این تعداد بازدید ۲۵۹ مورد دارای تخلفات بهداشتی بوده که حدود ۱۲ هزار و ۱۴ کیلوگرم انواع فرآورده خام دامی(لاشه انواع دام) و حدود ۱۴۰ هزار و ۵۱۹ کیلوگرم(گوشت مرغ) در طول یکماه گذشته از آغاز تا پایان این طرح به دلایل مختلف از جمله شرایط نامناسب نگهداری، عدم دارا بودن مشخصات و فاقد هویت بودن ضبط و توقیف شد.
گلپایگانی تصریح کرد: ۳۰ مورد از این موارد غیربهداشتی منجر به نمونه برداری و ارسال به آزمایشگاه مرکزی دامپزشکی مازندران شد که پس از انجام آزمایشات لازم و بر اساس نتایج حاصله آزمایشگاهی، محموله‌های توقیف شده تعیین تکلیف خواهند شد.
وی تعداد طیور کشتاری از ابتدای طرح تحت نظارت بهداشتی دامپزشکی در کشتارگاه‌های صنعتی طیور استان را ۸ میلیون و ۸۹۴ هزار و ۱۲۵ قطعه معادل ۱۷ هزار و ۵۱ تن اعلام کرد و گفت: طی این مدت ۸۲۲۷ راس دام سبک و سنگین معادل ۲۲۳۸ تن گوشت قرمز تحت نظارت بازرسان بهداشتی دامپزشکی مازندران در کشتارگاه‌های دام و طیور استان استحصال شدند.
گلپایگانی با بیان اینکه هیچگونه کاستی در تامین گوشت و مرغ مصرفی شهروندان و مسافرین مشاهده نشد و حتی در روز طبیعت و سایر روزهای تعطیلات نوروزی نیز این اقلام به وفور در مراکز تحت مجاز موجود بود یادآور شد: این مهم بواسطه تامین مواد پروتئینی مردم در استان و نتیجه تلاش شبانه روزی همکاران در سطح استان و مدیران صنایع مرتبط بود.
انتهای پیام