خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 03 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مسابقات کشتی با چوخه رهورد برگزار می‌شود

ایسنا | استان‌ها | یکشنبه، 14 فروردین 1401 - 22:54
رئیس اداره ورزش و جوانان شهرستان قوچان گفت: بعد از ۲ سال رکود مسابقات کشتی با چوخه گود طبیعی رهورد جام سردار شهید بابا محمد رستمی در قوچان برگزار می‌شود.
مسابقات،گود،چوخه،برگزار،قوچان،شهرستان،كشتي،تومان،كيلوگرم،وزن ...

ایسنا/خراسان رضوی رئیس اداره ورزش و جوانان شهرستان قوچان گفت: بعد از ۲ سال رکود مسابقات کشتی با چوخه گود طبیعی رهورد جام سردار شهید بابا محمد رستمی در قوچان برگزار می‌شود.
محمد شایگان در گفت‌وگو با ایسنا عنوان کرد: از معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط‌ زیست که به‌ عنوان نماینده رئیس‌جمهور ۱۰ فروردین ماه به شهرستان قوچان سفر کردند، برای بهسازی و تکمیل گود چوخه رهورد درخواست ۱۰ میلیارد تومان اعتبار داشتیم تا بتوانیم این گود تاریخی را بازسازی کرده و در آینده نزدیک مسابقات بین‌المللی برگزار کنیم.
وی اظهار کرد: برای پروژه گود چوخه شهر قوچان پنج میلیارد تومان اعتبار در نظر گرفته‌ شده و در اعتبارات سال ۱۴۰۱ نیز مبلغ یک میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان اختصاص داده‌ شده است.
همچنین از محل ماده ۱۸۰ مبلغ یک میلیارد و ۶۰۰ از محل اعتبارات استانی و در مجموع اعتبارات تخصیص‌ یافته از سه ردیف حدود هشت میلیارد تومان است که اعتبار بسیار خوبی است و امیدواریم با تخصیص کامل این اعتبار شاهد بهره‌برداری هر چه سریع‌تر این گود باشیم.
رئیس اداره ورزش و جوانان شهرستان قوچان افزود: در سال جاری برای اولین بار مسابقات منظم کشتی با چوخه در روزهای نوروز برگزار شد.
به‌ عنوان‌ مثال مسابقاتی در روستای دیزادیز برگزار و استقبال بسیار خوبی هم از آن شد؛ به طوری که بیش از ۵۰۰۰ نفر از شهرستان و شهرستان‌های همجوار برای تماشای این مسابقات حاضر شدند.
شایگان اظهار کرد: همچنین مسابقاتی در دهستان دوغایی و بعد از چند سال رکود در گود تازه ساخته‌ شده توسط اهالی برگزار شد که از تمام این مسابقات بعد از رکود و تعطیلی اماکن ورزشی به دلیل کرونا استقبال خوبی انجام شد.
آخرین مسابقه ما نیز ١۶ اردیبهشت مسابقات کشتی چوخه در گود طبیعی رهورد باشکوه و در سطح کشوری برگزار خواهد شد.
وی با بیان اینکه در احداث گود و برگزاری مسابقات در شهر جدید آلماجق همکاری بی‌نظیری بین ارگان‌های مختلف انجام شد و خیرین هم بسیار همراه بودند، گفت: برنامه ما این است که مسابقات کشتی با چوخه هم ثبت فدراسیونی شود و هم جنبه بین‌المللی به خود بگیرد.
برگزاری مسابقات کشتی با چوخه در گود آلماجق شهرستان قوچان
شایگان بیان کرد: مسابقات کشتی با چوخه در شهر آلماجق با شرکت ۲۰۴ چوخه‌کار از ۱۵ شهرستان ۲ استان خراسان رضوی و شمالی برگزار شد.
وی افزود: در پایان این دوره از مسابقات گود آلماجق از نفرات برتر تجلیل به عمل آمد و به نفرات اول این مسابقه ۶ میلیون، مبلغ سه میلیون تومان برای نفرات دوم و ۲ میلیون تومان برای نفرات سوم اهدا شد.
در وزن ۶۶ کیلوگرم عبدالله احمدی مقام اول و حمید قوامی و حمید سلمانیان مقام‌های دوم و سوم را کسب کردند.
در وزن ۷۴ کیلوگرم امیرحسین قوچانی اول شد؛ احمد حسن‌لو مقام دوم را به دست آورد و سعید قنبری در جایگاه سوم قرار گرفت.
در وزن ۸۴ کیلوگرم مجید هودانلو بر سکوی نخست ایستاد و مهدی یزدانی و جبار غلامی به ترتیب مقام‌های دوم و سوم را کسب کردند.
در وزن ۹۶ کیلوگرم به ترتیب ایوب قلی‌پور، حسن امامیان و بهرام قادرآبادی به مقام‌های برتر دست یافتند.
در وزن مثبت ۹۶ کیلوگرم نیز یزدان حسن‌پور مقام اول را کسب کرد.
حیدر عزیزی به مقام دوم رسید و ابوالفضل ثانی بر سکوی سوم ایستاد.
انتهای پیام