خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 27 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ظرفیت مراکز علمی استان برای دانش بنیان کردن تولیدات بکارگیری شود

ایسنا | استان‌ها | یکشنبه، 14 فروردین 1401 - 18:54
استاندار خراسان جنوبی با بیان اینکه تولید، راه اصلی عبور از مصائب و سختی‌های کشور است، گفت: با توجه به تأکید رهبر معظم انقلاب بر تولید دانش بنیان، باید از ظرفیت مراکز علمی و تحقیقاتی استان برای دانش بنیان کردن تولیدات بهره ببریم.
توليد،استان،دانش،بنيان،دولت،جنوبي،استاندار،معظم،مدظله،العالي ...

ایسنا/خراسان جنوبی استاندار خراسان جنوبی با بیان اینکه تولید، راه اصلی عبور از مصائب و سختی‌های کشور است، گفت: با توجه به تأکید رهبر معظم انقلاب بر تولید دانش بنیان، باید از ظرفیت مراکز علمی و تحقیقاتی استان برای دانش بنیان کردن تولیدات بهره ببریم.
جواد قناعت، عصر امروز یکشنبه ۱۴ فروردین ماه در نخستین جلسه شورای اداری استان در سال 1401، با تاکید بر ضرورت تامل در مورد شعار سال، اظهار کرد: تأکید مقام معظم رهبری(مدظله العالی) بر محور قرار دادن تولید در شعارها به این جهت است که تولید، رشد اقتصادی، اشتغالزایی، کاهش تورم، افزایش درآمد سالانه و در نهایت رضایت عمومی را به همراه دارد و از بعد روانی هم تأثیرات فراوانی بر بالا بردن اعتماد بنفس ملی و عزت مندی در عرصه های بین المللی دارد.
به گزارش ایسنا، وی با بیان اینکه نگاه هوشمندانه و کارشناسانه مقام معظم رهبری(مدظله العالی) به مسایل و در تعیین شعار سال نشان می‌دهد که اکسیر حل مشکلات کشور، تمرکز بر تولید و رواج و رونق تولید ملی است، افزود: شعار سال 1401، نگرش هدفمند به تولید اقتصاد محور را دنبال می‌کند.
وی با بیان اینکه این شعار، چهره جدیدی از تولید را نشان می دهد که بر دو ویژگی دانش بنیان بودن و اشتغال آفرین بودن تأکید دارد، ادامه داد: آن چه در شرایط فعلی از مشکلات اساسی کشور و بسیار آزار دهنده است، اقتصاد و معیشت مردم است که با دانش بنیان کردن تولید ، مرتفع خواهد شد.
استاندار خراسان جنوبی به رمزهای موجود در بیانات مقام معظم رهبری(مدظله العالی) در سخنرانی ابتدای سال ایشان پرداخت و گفت: بر اساس فرمایشات رهبرمعظم انقلاب(مدظله العالی) ، دولت سیزدهم دولتی متفاوت است که ریل جداگانه ای از دولت قبل دارد و چرخش گفتمانی را رقم زده، در این دولت، سیاست های دولتی از قلمرو اسلام رحمانی به اسلام انقلابی تغییر کرده و نظریه دوگانه جعلی و ساختگی آشتی و قهر با دنیا را به دوگانه جدید پیشرفت برون زا و درون زا تبدیل کرده است.
قناعت، ویژگی دوم دولت را بر اساس این بیانات، مردمی بودن عنوان و خاطرنشان کرد: برخلاف دولت قبل که تصمیم گیری‌ها در جلسات بسته رقم می‌خورد، در این دولت هیچ امر محرمانه‌ای وجود ندارد و موضوعات اجتماعی بسیار مهم و حیاتی است.
وی ادامه داد: بر اساس بیانات مقام معظم رهبری(مدظله العالی) دولت سیزدهم، امیدآفرین است و برای جامعه‌ای که دچار بی اعتمادی سیاسی و گرفتار ناامیدی اجتماعی شده، آینده روشن ترسیم خواهد کرد و بابد دانست که بی اعتمادی مردم، حاصل سیاست‌های غلط 8 سال گذشته است.
استاندار خراسان‌ جنوبی، پرتحرک بودن را از دیگر ویژگی‌های دولت سیزدهم نام برد و تصریح کرد: در این دولت نیروها به صورت میدانی فعالیت می‌کنند و تنها به سند چشم انداز و سند آمایش سرزمینی و دیگر سندهای توسعه اکتفا ندارند، بلکه با حضور در بین مردم به رصد شرایط می پردازند.
وی با بیان اینکه طبق فرمایشات مقام معظم رهبری(مدظله العالی)، دولت سیزدهم، دولتی عمل کننده است، یادآور شد: بنا به پیش بینی های مقام معظم رهبری(مدظله العالی) دولت با ویژگی های خاصی که دارد، از مشکلات عبور خواهد کرد و به زودی شاهد توسعه و پیشرفت کشور خواهیم بود.
قناعت با اشاره به ویژگی مدیران دولت سیزدهم، تصریح کرد: آن چه از مدیران دستگاه و فرمانداران انتظار دارم این است که فعال بوده، طرح های نو داشته باشند و با مراجعات مکرر به وزارتخانه ها به مطالبه گری بپردازند.
استاندار خراسان جنوبی با بیان اینکه باتوجه به شعار سال، تمام دستگاه‌های اجرایی استان باید تولید دانش بنیان را در دستور کار خود قرار دهند، اظهار کرد: با توجه به عنوان سال جاری و تأکید رهبر معظم انقلاب بر تولید دانش بنیان، باید از ظرفیت مراکز علمی و تحقیقاتی استان برای دانش بنیان کردن تولیدات خدماتی، صنعتی، کشاورزی، معدنی و ...
بهره ببریم.
وی با تأکید بر استفاده از ظرفیت نخبگان بومی داخل و خارج استان برای رونق بخشیدن به تولید، تصریح کرد: شرکت‌های دانش بنیان باید از تسهیلات و خدمات ویژه برخوردار شوند.
به گفته وی؛ جلوگیری از خام فروشی به عنوان یکی از مهم‌ترین مطالبات و دغدغه های عمومی، از مهمترین اهدافی است که در دانش بنیان کردن تولید در استان دنبال خواهد شد.
استاندار خراسان‌ جنوبی اشاره به اقدامات در دستور کار استان برای تحقق شعار سال، گفت: در این راستا ستاد راهبری تحقق شعار سال ذیل شورای برنامه ریزی و توسعه استان و با مسئولیت معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری شکل می گیرد.
وی با بیان اینکه معاونت اقتصادی باید با پی ریزی اقتصاد دانش بنیان، نقشه راهی در راستای تحقق عنوان سال و دانش بنیان کردن تولید در استان اقدام کند، تصریح کرد: از هیچ کوششی برای وارد کردن دانش تخصصی به استان در راستای دانش بنیان کردن تولید، دریغ نخواهیم کرد.
قناعت با تأکید بر تغییر نگاه به معضلات با عارضه یابی آنها، اظهار کرد: آن چه به طور ویژه در سال جاری در دستور کار دستگاه‌ها قرار دارد، کار، تلاش و خدمت رسانی به مردم است.
استاندار خراسان جنوبی با اشاره به دستورکار شورای اداری استان و موضوع نماز جماعت در ادارات، به احادیث و آیاتی در خصوص اهمیت نماز تأکید کرد و گفت: انتظار این است که صفوف نماز جماعت ادارات فشرده تر شود و شاهد حضور مدیران در نمازها باشیم.
به گفته وی؛ مدیران باید عامل به نماز باشند و با ارتباط تنگاتنگ با ستاد اقامه نماز استان، برنامه‌های این حوزه را مورد توجه قرار دهند.
وی یادآور شد: برای بررسی وضعیت حضور مدیران در نماز جماعت ادارات، بنده و معاونین به صورت سرزده در نماز جماعت ادارات حضور خواهیم یافت.
استاندار خراسان جنوبی به اقدامات ستاد اجرایی خدمات سفر استان در ایام نوروز اشاره کرد و گفت: هم افزایی دستگاه‌ها در این ستاد، رضایت مندی عمومی مسافران را به همراه داشته که بسیار قابل تقدیر است.
قناعت با اشاره به اینکه هدف گذاری ستاد، ایمنی و آرامش مسافران است، اظهار کرد: ماندگاری مسافران برای ما بسیار مهم است لذا باید برای تعطیلات پیش رو و نوروز سال آینده ، برنامه ریزی ویژه ای در این زمینه داشته باشیم.
وی از حضور قابل تقدیر جهادگران در ایام نوروز در استان گفت و دستگاه‌های اجرایی را مکلف کرد از ظرفیت گروه‌های جهادی حداکثر استفاده را ببرند.
استاندار خراسان جنوبی، زمان کنونی را زمان کار و تلاش مدیران خواند و از آنان خواست تا کار جدی و جهادی را آغاز کرده و گزارش اقدامات خود را به اطلاع مردم برسانند.
انتهای پیام