سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

شریان توسعه بدون اعتبار و بودجه امکان‌پذیر نیست

ایسنا | استان‌ها | یکشنبه، 14 فروردین 1401 - 17:36
نماینده مردم سنندج کامیاران و دیواندره در مجلس گفت: شریان توسعه در هر جایی در گرو اعتبار و بودجه است و هر اندازه بودجەها در این مسیر هزینه شود مسیر توسعه هموارتر می‌شود.
كردستان،عمراني،بودجه،استان،اعتبارات،تومان

ایسنا/کردستان نماینده مردم سنندج کامیاران و دیواندره در مجلس گفت: شریان توسعه در هر جایی در گرو اعتبار و بودجه است و هر اندازه بودجەها در این مسیر هزینه شود مسیر توسعه هموارتر می‌شود.
سید مهدی فرشادان امروز (۱٤فرورین) در اولین شورای اداری کردستان در سال جاری از افزایش اعتبارات عمرانی در کردستان خبر داد و اظهار کرد: اعتبارات عمرانی استان کردستان در سال گذشته ۲ هزار میلیارد تومان بود کە در سال جاری این رقم به ۲ هزار و ۵۷۵ میلیارد رسیدە است.
فرشادان با تاکید بر این موضوع کە توسعە بدون بودجە امکان‌پذیر نیست، عنوان کرد: بیش از دو ماه است کە موضوع بودجه در صحن مجلس مورد بحث قرار گرفت و تلاش شد بودجه استان کردستان در کشور سهم قابل توجهی داشتە باشد.
وی بیان کرد: بودجه عمرانی استان کردستان در سال ۹۹ حدود ۹۲۲ میلیارد تومان بود و برای اولین بار از محل اعتبارات محرومیت‌زدایی با تلاش و کوشش رئیس مجلس یک هزار میلیارد تومان به بودجه عمرانی استان اضافه شد.
فرشادان در ادامە سخنان خود یادآور شد: بودجە عمرانی کردستان درسال جاری افزایش ۲٤ درصدی داشتە است.
وی بر جهش و تبعیض مثبت برای استان کردستان در زمینه اختصاص اعتبارات توسعه‌ای تاکید کرد و افزود: آن زمانی که سایر استان‌های کشور در حال توسعە بودند، کردستان در صف جنگ مقابلە با دشمنان بود و اکنون نیازمند توجە جدی است.
فرشادان با اشارە بە معضل آب شرب سنندج گفت: رفع مشکل آب شرب سنندج یکی از اولویت‌های کاری است کە امسال هم اعتباری بالغ بر ۲۲۵ میلیارد تومان برای این موضوع تخصیص یافته است.
انتهای پیام