خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 06 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

موجودی شکر شیرینی‌فروشان شهرکردی تنها تا یک‌هفته پاسخگو است

ایسنا | استان‌ها | یکشنبه، 14 فروردین 1401 - 14:41
رئیس اتحادیه شیرینی‌فروشان شهرکرد گفت: موجودی شکر شیرینی‌فروشان شهرکردی تنها تا یک‌هفته پاسخگو است و پس از این مدت اگر شکر در بین شیرینی‌فروشان توزیع نشود، این قشر با مشکل مواجه خواهند شد.
شكر،زولبيا،باميه

ایسنا/چهارمحال و بختیاری رئیس اتحادیه شیرینی‌فروشان شهرکرد گفت: موجودی شکر شیرینی‌فروشان شهرکردی تنها تا یک‌هفته پاسخگو است و پس از این مدت اگر شکر در بین شیرینی‌فروشان توزیع نشود، این قشر با مشکل مواجه خواهند شد.
فرشاد امنییان در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به اینکه قیمت هر کیلوگرم زولبیا و بامیه درجه یک در سال‌جاری ۶۰ هزار تومان تعیین شده است، اظهار کرد: سال گذشته هر کیلوگرم زولبیا و بامیه ۳۹ هزار تومان به‌فروش می‌رسید که امسال با افزایش ۵۲ درصدی مواجه شده است.
رئیس اتحادیه شیرینی‌فروشان شهرکرد افزود: شهروندان می‌توانند هرگونه گرانفروشی را با شماره‌های ۱۲۴، ۰۳۸۳۲۲۲۹۵۵۹ و ۰۳۸۳۲۲۶۱۲۳۷ اطلاع دهند.
وی با اشاره به کمبود روغن سرخ‌کردنی و آرد در بازار ، توضیح داد: موجودی شکر شیرینی‌فروشان نیز تنها تا یک‌هفته پاسخگوی نیاز است و پس از این مدت اگر شکر در بین شیرینی‌فروشان توزیع نشود، این قشر با مشکل مواجه خواهند شد.
انتهای پیام