خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 05 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مراجعه ۱۰۵هزار مسافر به پست‌های نوروزی هلال احمر سیستان وبلوچستان

مهر | استان‌ها | یکشنبه، 14 فروردین 1401 - 12:59
زاهدان- مدیرعامل جمعیت هلال احمر سیستان و بلوچستان گفت: بیش‌از ۱۰۵ هزار نفر مسافر به پست‌های راهنمای مسافران نوروزی از ۲۵ اسفند پارسال تا ۱۳ فروردین امسال مراجعه کردند.
پويش،چهره،نفر،طرح،نوروزي،سفري،احمر،ايمن

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی جمعیت هلال احمر سیستان و بلوچستان، علیرضا میربهاءالدین اظهار داشت: طرح ملی راهنمای مسافران نوروزی با رویکرد پیشگیری از حوادث و سوانح جاده‌ای در طول سفرهای نوروزی و با هدف غنی سازی اوقات فراغت اعضا در ایام تعطیلات نوروز و ترویج فرهنگ نوع دوستی و مهرورزی در بین آنان و همچنین کمک به سفری ایمن با تأمین امنیت روانی، آسایش و آرامش مسافران به اجرا در می‌آید.
وی بیان کرد: یکی از اولویت‌های این طرح پویش ملی به رفتن «بهبود رفتارهای ترافیک ساز» باهدف ارتباط چهره به چهره با رانندگان وسایل نقلیه مراجعه کننده به پست‌های نوروزی و تشویق آنان به مطالعه و امضای میثاق نامه جهت پیوستن به پویش و تعهد به اجرای مفاد آن جهت ایجاد سفری امن و سلامت برای آنان است.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر سیستان و بلوچستان افزود: از ابتدای طرح تاکنون حدود ۲۵ هزار نفر راهنمایی مسافر به نقاط ایمن، ۲ هزار و ۱۵۳ نفر استفاده از فضای دوستدار کودک، هفت هزار و ۹۹۷ نفر حامیان پویش بهرفت، بیش‌از ۱۱ هزار دعوت شده به پویش چلچراغ و رفیق خوشبخت ما، آموزش چهره به چهره کمک‌های اولیه و خدمت امداد سحاب به ۲۳ هزار و ۶۳ نفر از اقدامات این طرح در استان بوده است.