خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 16 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

گلایه زلنسکی از غرب برای ارسال ناکافی تجهیزات ضدموشکی

مشرق | بین‌الملل | یکشنبه، 14 فروردین 1401 - 12:12
رئیس جمهور اوکراین در سخنرانی ویدئویی خود کشورهای غربی را مورد انتقاد قرار داد و گفت که آن ها به اندازه کافی سیستم های ضدموشکی به اوکراین نداده اند.
اوكراين،غربي،محافظت،مناطقي،انتقاد

به گزارش مشرق به نقل از گاردین، «ولودیمیر زلنسکی»، رئیس جمهور اوکراین در سخنرانی ویدئویی خود گفت که نیروهای روسیه می‌خواهند دونباس و جنوب اوکراین را تصرف کنند.
زلنسکی گفت که نیروهای مسلح اوکراین کنترل مناطقی را در مناطق کیف و چرنیهیو بازپس گرفته‌اند.
او گفت: «در مناطقی که به طور موقت اشغال شده‌اند، پرچم‌های ملی اوکراین بیشتر و بیشتر است.»
وی افزود که اوکراین اکنون در حال تقویت دفاعی خود در جهت شرقی و در دونباس است و ما آگاه هستیم که دشمن ذخایری برای افزایش فشار در شرق دارد.
زلنسکی خطاب به کشورهای غربی افزود: «هدف ما چیست؟
از ما، آزادی ما، سرزمین ما، مردم ما محافظت کنید.
هر کاری را برای محافظت انجام دهید.»
رئیس جمهور اوکراین همچنین با انتقاد از کشورهای غربی گفت که این کشور به اندازه کافی سیستم‌های ضد موشکی مدرن را از متحدان غربی دریافت نکرده است.
زلنسکی علاوه بر این از مواضع «ویکتور اوربان»، نخست وزیر مجارستان انتقاد کرد و گفت که او عملاً تنها کسی در اروپا است که آشکارا از پوتین حمایت می‌کند.