خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 19 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

فرو رفتن میلگرد در پای جوشکار +عکس

مشرق | اجتماعی و حوادث | سه شنبه، 17 اردیبهشت 1398 - 12:36
کارگر ۴۵ ساله حین جوشکاری در ارتفاع تقریبی ۱۰ متری بر روی اسکلت فلزی، به علت از دست دادن تعادلش، به پایین سقوط کرد.
كارگر،سقوط،ميلگرد،اورژانس،ارتفاع،ساختماني،بنابر

به گزارش مشرق، ساعت ۱۴:۲۳ روز گذشته (۱۷ اردیبهشت ۹۸) در پی تماس شهروندان با سامانه ۱۲۵ مبنی بر سقوط فردی از ارتفاع، ستاد فرماندهی آتش‌نشانی تهران بلافاصله گروه امداد و نجات ۱۹ این سازمان را به محل حادثه واقع در خیابان کوهسار، خیابان یکم غربی روانه کرد.
بنابر گفته مهدی بهداری؛ رئیس ایستگاه ۷۴ آتش‌نشانی تهران، یک کارگر ۴۵ ساله حین جوشکاری در ارتفاع تقریبی ۱۰ متری بر روی اسکلت فلزی، به علت از دست دادن تعادلش، ناگهان به پایین سقوط کرده و بر روی سطح زمین افتاده بود.
وی افزود: با سقوط این فرد به پایین، یک میلگرد ساختمانی که برای اسکلت‌بندی ساختمان به کار رفته بود در پای این کارگر میانسال فرو رفت.
رئیس ایستگاه ۷۴ آتش‌نشانی با اشاره به مصدومیت شدید این کارگر از ناحیه پا، سر و دست، تصریح کرد: آتش‌نشانان بلافاصله پس از ایمن‌سازی محل حادثه با استفاده از بسکت نجات، مصدوم را به بیرون از محوطه کارگاه ساختمانی منتقل کرده و تحویل عوامل اورژانس دادند.
بنابر اعلام پایگاه خبری ۱۲۵؛ این کارگر جوشکار به سرعت توسط عوامل اورژانس برای خارج کردن میلگرد و مداوای بیشتر به مرکز درمانی منتقل شد.