۱۲ فروردین، روز جمهوری اسلامی روز انتخاب خردمندانه مردم غیور ایران است
امام جمعه یاسوج گفت: ۱۲ فروردین، روز جمهوری اسلامی روز انتخاب خردمندانه مردم غیور ایران است.

ایسنا/کهگیلویه و بویراحمد امام جمعه یاسوج گفت: ۱۲ فروردین، روز جمهوری اسلامی روز انتخاب خردمندانه مردم غیور ایران است.
آیت الله سید نصیر حسینی در خطبه اول نماز جمعه این شهر با دعوت نمازگزاران به تقوای خداوند متعال افزود: روزه یکی از پایههای اسلام است یعنی یکی از پایههای عباد، عبودیت، تقرب به ذات مقدس روزه است و روزه پایه اخلاص و تقرب انسان به خداوند متعال است.
وی با بیان اینکه روزه یکی از واجبات دین خدا است، اظهارکرد: آن قدر مسئله روزه مهم است که در زمان ادیان و پیامبران الهی بر همه بندگان واجب بوده است در زمان حضرت عیسی (ع)، موسی (ع)، ابراهیم (ع) روزه واجب بوده است و نحوه کامل آن در زمان پیامبر اسلام (ص) بوده است بنابراین روزه آثار و برکات فراوانی برای بشر دارد و سبب تلطیف روح انسان، ایجاد اراده قوی، و ایستادگی در برابر خواهشهای نفس میشود.
آیت الله حسینی با بیان اینکه روزه داری سپری در برابر آتش جهنم است، خاطرنشان کرد: روزه درس مساوات، برابری میدهد و یکی از هدفهای آن درک ثروتمندان از وضعیت فقرا است از طرفی روزه دارای آثار بهداشتی و درمانی است و مشکلاتی که سبب بیماری انسانی میشود روزه داری این مشکلات را درمان میکند.
حسینی تصریح کرد: دستگاه گوارش نیاز به استراحت دارد و تغذیه مداوم و بدون ملاحظه سبب بیماری آن میشود که روزه داری نحوه خوراک را تعدیل و سبب درمان میشود.
وی با بیان اینکه همه کتابهای آسمانی مانند تورات، زبور و انجیل و قرآن در ماه رمضان نازل شده است، ادامه داد: ماه رمضان بهار قرآن است و باید تلاوت قرآن را در این ماه در شهر، روستا، مساجد و زندگی رونق داد سبب آثار مثبت معنوی و مادی بر بدن و محیط زندگی انسان میشود.
وی با بیان اینکه خانهای که در آن قرآن تلاوت میشود فرشتگان رفت و آمد میکنند، اما خانهای که حلال و حرام ندارد و اهل نماز و روزه و اعتقاد به آن نیستند شیاطین حضور پیدا میکنند، عنوان کرد: در ماه رمضان باید ثانیه ها، ساعت و اوقات را مورد دقت قرار داد، زیرا نفسهای انسان روزه دار عبادت است.
امام جمعه یاسوج به شعار سال یعنی سال تولید، دانش بنیان و اشتغال آفرین اشاره کرد و گفت: در چند سال گذشته رهبر انقلاب شعارها را تولید و اقتصاد و اشتغال قرار میدهند و مشخص میشود این شعارها برای کشور مهم است، ظرفیتهای مهم، خوب و خدادادی، ظرفیتهای انسانی، آب، خاک، کوه، معادن، نفت و گاز در کشور وجود دارد و علاوه بر شکرگذار بودن برای آنها باید از این ظرفیتها استفاده کرد.
وی با بیان اینکه پیشرفتها و توسعههای خوبی به برکت انقلاب اسلامی شکل گرفته است، اما تا نقطه مطلوب فاصله وجود دارد، گفت: نعمتها و ظرفیتها در استان بالا، اما بهره برداریها کافی نیست در گذشته انقلاب مردم استاد با مواهب طبیعی زندگی میگذراندند و آب و برق و گازی وجود نداشت و مردم خود امورات را اداره میکردند، بنابراین میشود بدون تکیه به دولتها فعال بود و یکی از این اشکالات این است که باید به دولتها تکیه داشت، اما ظرفیتها محدود است و باید بخش خصوصی و مشاغل آزاد فعال شود و موانع را برای سرمایه گذاران برطرف کند و هفت خوانهای ایجاد شده را برطرف کنند.
آیت الله حسینی با بیان اینکه جوانان خوشفکر از طریق حمایت از آنها برای حرکت در جهت رونق استان با استفاده از آموزشها و ظرفیتهایی مانند کشاورزی اشاره کرد و گفت: ۱۲ فروردین ماه روز جمهوری اسلامی است انتخابی خردمندانه که توسط مردم غیور ایران رقم خورد و بهترین حاکمیت و مدیریت در جهان از جهت عقل و خرد جمهوری اسلامی است جمهوری یعنی همه مردم در میدان باشند سرنوشت آنها دست خودشان باشند و اراده آنها در تمام سطوح مدیریتی از خرد تا کلان اثر گذار باشد و مردم خواهان تحقق ارزشهای دینی و الهی باشند.
وی با بیان اینکه در راس انقلاب شخصیتی معنوی، حکیم و وارستهای که طبق هوای نفس عمل نمیکند و طبق مکتب عصمت و طهارت عمل کند، وجود دارد گفت: یکی از دلایل قاطع که این نظام مردمی بوده این است که خود مردم در برابر توطئهها و دسیسهها مقاومت کردند و این مردم در برابر ابرقدرتها و توطئهها و جنگها و تحریمها مقاومت و ایستادگی کردند و با حضور این مردم این انقلاب در حال تصرف سنگرها و پیشرفتهای جدید است.
به گزارش ایسنا، امام جمعه شهر یاسوج با بیان اینکه اسرائیل در برابر گروهی کوچک در یمن شکست خورده است، گفت: امروز اسرائیل درصدد جلب متحدان برای ضربه به ایران است، اما از درون مورد ضربه و حمله و شکست میشود، امروز که رژیم صهیونیستی به مردم فقیر و پابرهنه یمن حمله میکنند، اما در جواب وقتی آرامکو مورد اصابت موشکهای یمنی قرار گرفت عربستان آتش بس اعلام میکند بنابراین اگر مردم پشتیبان نظام نبودند پیشرفتها و اقتدار و عزت شکل نمیگرفت.
انتهای پیام