سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۱۲ فروردین، روز جمهوری اسلامی روز انتخاب خردمندانه مردم غیور ایران است

ایسنا | استان‌ها | جمعه، 12 فروردین 1401 - 15:13
امام جمعه یاسوج گفت: ۱۲ فروردین، روز جمهوری اسلامی روز انتخاب خردمندانه مردم غیور ایران است.
روزه،انقلاب،ماه،حسيني،جمعه،قرآن،انسان،جمهوري،اسلامي،ياسوج،رم ...

ایسنا/کهگیلویه و بویراحمد امام جمعه یاسوج گفت: ۱۲ فروردین، روز جمهوری اسلامی روز انتخاب خردمندانه مردم غیور ایران است.
آیت الله سید نصیر حسینی در خطبه اول نماز جمعه این شهر با دعوت نمازگزاران به تقوای خداوند متعال افزود: روزه یکی از پایه‌های اسلام است یعنی یکی از پایه‌های عباد، عبودیت، تقرب به ذات مقدس روزه است و روزه پایه اخلاص و تقرب انسان به خداوند متعال است.
وی با بیان اینکه روزه یکی از واجبات دین خدا است، اظهارکرد: آن قدر مسئله روزه مهم است که در زمان ادیان و پیامبران الهی بر همه بندگان واجب بوده است در زمان حضرت عیسی (ع)، موسی (ع)، ابراهیم (ع) روزه واجب بوده است و نحوه کامل آن در زمان پیامبر اسلام (ص) بوده است بنابراین روزه آثار و برکات فراوانی برای بشر دارد و سبب تلطیف روح انسان، ایجاد اراده قوی، و ایستادگی در برابر خواهش‌های نفس می‌شود.
آیت الله حسینی با بیان اینکه روزه داری سپری در برابر آتش جهنم است، خاطرنشان کرد: روزه درس مساوات، برابری می‌دهد و یکی از هدف‌های آن درک ثروتمندان از وضعیت فقرا است از طرفی روزه دارای آثار بهداشتی و درمانی است و مشکلاتی که سبب بیماری انسانی می‌شود روزه داری این مشکلات را درمان می‌کند.
حسینی تصریح کرد: دستگاه گوارش نیاز به استراحت دارد و تغذیه مداوم و بدون ملاحظه سبب بیماری آن می‌شود که روزه داری نحوه خوراک را تعدیل و سبب درمان می‌شود.
وی با بیان اینکه همه کتاب‌های آسمانی مانند تورات، زبور و انجیل و قرآن در ماه رمضان نازل شده است، ادامه داد: ماه رمضان بهار قرآن است و باید تلاوت قرآن را در این ماه در شهر، روستا، مساجد و زندگی رونق داد سبب آثار مثبت معنوی و مادی بر بدن و محیط زندگی انسان می‌شود.
وی با بیان اینکه خانه‌ای که در آن قرآن تلاوت می‌شود فرشتگان رفت و آمد می‌کنند، اما خانه‌ای که حلال و حرام ندارد و اهل نماز و روزه و اعتقاد به آن نیستند شیاطین حضور پیدا می‌کنند، عنوان کرد: در ماه رمضان باید ثانیه ها، ساعت و اوقات را مورد دقت قرار داد، زیرا نفس‌های انسان روزه دار عبادت است.
امام جمعه یاسوج به شعار سال یعنی سال تولید، دانش بنیان و اشتغال آفرین اشاره کرد و گفت: در چند سال گذشته رهبر انقلاب شعارها را تولید و اقتصاد و اشتغال قرار می‌دهند و مشخص می‌شود این شعارها برای کشور مهم است، ظرفیت‌های مهم، خوب و خدادادی، ظرفیت‌های انسانی، آب، خاک، کوه، معادن، نفت و گاز در کشور وجود دارد و علاوه بر شکرگذار بودن برای آن‌ها باید از این ظرفیت‌ها استفاده کرد.
وی با بیان اینکه پیشرفت‌ها و توسعه‌های خوبی به برکت انقلاب اسلامی شکل گرفته است، اما تا نقطه مطلوب فاصله وجود دارد، گفت: نعمت‌ها و ظرفیت‌ها در استان بالا، اما بهره برداری‌ها کافی نیست در گذشته انقلاب مردم استاد با مواهب طبیعی زندگی می‌گذراندند و آب و برق و گازی وجود نداشت و مردم خود امورات را اداره می‌کردند، بنابراین می‌شود بدون تکیه به دولت‌ها فعال بود و یکی از این اشکالات این است که باید به دولت‌ها تکیه داشت، اما ظرفیت‌ها محدود است و باید بخش خصوصی و مشاغل آزاد فعال شود و موانع را برای سرمایه گذاران برطرف کند و هفت خوان‌های ایجاد شده را برطرف کنند.
آیت الله حسینی با بیان اینکه جوانان خوشفکر از طریق حمایت از آن‌ها برای حرکت در جهت رونق استان با استفاده از آموزش‌ها و ظرفیت‌هایی مانند کشاورزی اشاره کرد و گفت: ۱۲ فروردین ماه روز جمهوری اسلامی است انتخابی خردمندانه که توسط مردم غیور ایران رقم خورد و بهترین حاکمیت و مدیریت در جهان از جهت عقل و خرد جمهوری اسلامی است جمهوری یعنی همه مردم در میدان باشند سرنوشت آن‌ها دست خودشان باشند و اراده آن‌ها در تمام سطوح مدیریتی از خرد تا کلان اثر گذار باشد و مردم خواهان تحقق ارزش‌های دینی و الهی باشند.
وی با بیان اینکه در راس انقلاب شخصیتی معنوی، حکیم و وارسته‌ای که طبق هوای نفس عمل نمی‌کند و طبق مکتب عصمت و طهارت عمل کند، وجود دارد گفت: یکی از دلایل قاطع که این نظام مردمی بوده این است که خود مردم در برابر توطئه‌ها و دسیسه‌ها مقاومت کردند و این مردم در برابر ابرقدرت‌ها و توطئه‌ها و جنگ‌ها و تحریم‌ها مقاومت و ایستادگی کردند و با حضور این مردم این انقلاب در حال تصرف سنگرها و پیشرفت‌های جدید است.
به گزارش ایسنا، امام جمعه شهر یاسوج با بیان اینکه اسرائیل در برابر گروهی کوچک در یمن شکست خورده است، گفت: امروز اسرائیل درصدد جلب متحدان برای ضربه به ایران است، اما از درون مورد ضربه و حمله و شکست می‌شود، امروز که رژیم صهیونیستی به مردم فقیر و پابرهنه یمن حمله می‌کنند، اما در جواب وقتی آرامکو مورد اصابت موشک‌های یمنی قرار گرفت عربستان آتش بس اعلام می‌کند بنابراین اگر مردم پشتیبان نظام نبودند پیشرفت‌ها و اقتدار و عزت شکل نمی‌گرفت.
انتهای پیام