خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 30 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ورود مسافران نوروزی به استان کرمان از مرز دو میلیون نفر گذشت

ایسنا | استان‌ها | جمعه، 12 فروردین 1401 - 11:31
مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان کرمان گفت: ورود مسافران نوروزی به استان کرمان از مرز دو میلیون نفر عبور کرد.
استان،كرمان،نوروزي،مسافر

ایسنا/کرمان مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان کرمان گفت: ورود مسافران نوروزی به استان کرمان از مرز دو میلیون نفر عبور کرد.
فریدون فعالی اظهار کرد: ورود این تعداد مسافر به استان کرمان در مقایسه با مدت مشابه در سال 1398، بیش از 37 درصد رشد داشته است.
مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان کرمان افزود: از 28 اسفندماه سال گذشته تا دهم فروردین‌ماه 1401، بیش از 170 هزار مسافر نوروزی در تاسیسات گردشگری، ستادهای اسکان آموزش و پرورش، طرح شهید سلیمانی و زائرسراها اقامت داشته‌اند که نسبت به مدت مشابه در سال 1398، 27 درصد رشد نشان می‌دهد.
وی خاطرنشان کرد: تاکنون 230 هزار نفر مسافر نوروزی از اماکن تاریخی و موزه‌های این استان دیدن کرده‌اند که از این تعداد صرفا 13 هزار نفر در روز دهم فروردین‌ماه از اماکن مذکور بازدید داشته‌اند.
انتهای پیام