خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 30 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

باغ کتاب در ایام نوروز ۱۴۰۱ - تهران

ایسنا | فرهنگی و هنری، اجتماعی و حوادث، تصویری | جمعه، 12 فروردین 1401 - 10:52
سال‌هاست که در ایران تعطیلات نوروزی با سفر و مسافرت عجین شده است. سفرها هم از روزهای پایانی اسفند آغاز می‌شود و تا نیمه فروردین ادامه دارد. در همه‌ی این سال‌ها در ایام عید تهران به عنوان شلوغترین شهر ایران خلوت می‌شد و شهروندانش هر کدام به شهرهای دیگر مسافرت می‌کردند. در عین حال این شهر به نسبت دیگر شهرها مسافر پذیری بسیار کمتری داشت. اما نوروز ۱۴۰۱ کمی متفاوت است. بطوریکه برخی از مکان‌های گردشگری این شهر، پذیرای گردشگران و مسافران بسیاری از شهرهای مختلف شده است و این افزایش گردشگر از دیگر شهرها کاملا محسوس است. این تصاویر مربوط به گردشگران نوروزی باغ کتاب در فرردین ماه ۱۴۰۱ است.
شهر،مسافرت،گردشگران

باغ کتاب در ایام نوروز ۱۴۰۱ - تهران
سال‌هاست که در ایران تعطیلات نوروزی با سفر و مسافرت عجین شده است.
سفرها هم از روزهای پایانی اسفند آغاز می‌شود و تا نیمه فروردین ادامه دارد.
در همه‌ی این سال‌ها در ایام عید تهران به عنوان شلوغترین شهر ایران خلوت می‌شد و شهروندانش هر کدام به شهرهای دیگر مسافرت می‌کردند.
در عین حال این شهر به نسبت دیگر شهرها مسافر پذیری بسیار کمتری داشت.
اما نوروز ۱۴۰۱ کمی متفاوت است.
بطوریکه برخی از مکان‌های گردشگری این شهر، پذیرای گردشگران و مسافران بسیاری از شهرهای مختلف شده است و این افزایش گردشگر از دیگر شهرها کاملا محسوس است.
این تصاویر مربوط به گردشگران نوروزی باغ کتاب در فرردین ماه ۱۴۰۱ است.
۱۲ فروردین ۱۴۰۱ / ۱۰:۳۱