خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 20 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سازمان ملل: افغانستان ما را به انجام تعهد فرا می‌خواند- اخبار افغانستان - اخبار بین الملل تسنیم

تسنیم | بین‌الملل | پنجشنبه، 11 فروردین 1401 - 16:29
معاون دبیرکل سازمان ملل در امور بشردوستانه با اشاره به شرایط افغانستان اعلام کرد که این کشور ما را به انجام تعهد فرا می‌خواند.
افغانستان،ملل،سازمان،كمك،جهان،بشردوستانه

به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم، «مارتین گریفیتس» معاون دبیرکل سازمان ملل در امور بشردوستانه اعلام کرد که سازمان ملل بار دیگر از کشورهای جهان می‌خواهد که در کنار مردم افغانستان بایستد و از بد‌ترین اتفاقات در این کشور جلوگیری کند.
وی در نشست بین المللی درخواست کمک برای افغانستان اظهارداشت که «اوکراین از اهمیت حیاتی برخوردار است، اما افغانستان روح ما را به تعهد و وفاداری فرا می‌خواند.»
گریفیتس اظهار داشت که ما باید از بدترین اتفاقات در افغانستان جلوگیری کنیم و به همین دلیل است که از کمک‌کنندگان می‌خواهیم تا قدم بردارند و سخاوتمند باشند.
معاون دبیرکل سازمان ملل در امور بشردوستانه ادامه داد که جهان در کنار مردم افغانستان بایستد و به کمک‌ها به این کشور ادامه دهد.
گفتنی است که سازمان ملل انگلیس، آلمان و قطر میزبان مشترک نشست مجازی کمک به افغانستان شده‌اند.
با این حال، یک دیپلمات انگلیسی در این نشست گفته است که خدمات اولیه مانند صحت و آموزش اکنون به زانو در آمده و میلیون‌ها نفر بی کار هستند.
به گفته این مقام انگلیسی، مردم افغانستان برای زنده‌ماندن وام می‌گیرند و 80 درصد از هزینه‌های خانواده‌ها صرف غذا می‌شود.
وی تصریح کرده است که افغانستان بدترین خشک‌سالی را در دهه‌های اخیر تجربه می‌کند.
سازمان ملل متحد در این نشست خواستار تخصیص بیش از چهار میلیارد کمک کشورهای جهان برای مردم افغانستان شده است.
انتهای پیام/.