خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 16 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

احتمال 4برابرشدن قیمت نان در اروپا با اختلال در واردات گندم- اخبار اقتصاد جهان - اخبار اقتصادی تسنیم

تسنیم | اقتصادی | پنجشنبه، 11 فروردین 1401 - 12:53
نخست‌وزیر سابق لهستان هشدار داد که در پی جنگ روسیه و اوکراین که واردات گندم اروپا را با اختلال مواجه کرده است، قیمت نان در این کشور ممکن است تا پایان سال جاری میلادی 4برابر شود.
قيمت،لهستان،نان،كشاورزان،زلوتي،تاسك،لهستاني

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از راشاتودی، اختلالات ایجادشده در عرضه از سوی روسیه و اوکراین، که 30 درصد از صادرات گندم و 20 درصد از صادرات ذرت جهان را به خود اختصاص می‌دهند، باعث افزایش قیمت جهانی مواد غذایی شده است.
به‌گفته دونالد تاسک، نخست وزیر سابق لهستان و رئیس حزب مخالف "سکوی مدنی"، قیمت نان در این کشور ممکن است تا پایان سال جاری چهار برابر شود.
وی در گفتگو با شبکه رادیویی پولسات نیوز در روز چهارشنبه، این نگرانی را مطرح کرد که ارزان‌ترین نان در لهستان ممکن است تا پایان سال جاری میلادی 10 زلوتی (حدود 2.40 دلار) قیمت داشته باشد.
در زمان حاضر، قیمت یک نان معمولی با وزن 0.5 کیلوگرم در لهستان حدود 2.2-2.6 زلوتی است.
تاسک تأکید کرد که برای جلوگیری از چنین جهش قیمتی، دولت لهستان باید از تولیدکنندگان محصولات کشاورزی داخلی حمایت کند.
وی گفت: سرنوشت همه خانواده‌های لهستانی تا حد زیادی در سال جاری به نحوه کمک شما به کشاورزان لهستانی بستگی دارد.
بر اساس این گزارش، کشاورزان اروپایی اعتراضات گسترده‌ای را به‌دلیل افزایش قیمت حامل‌های انرژی و سایر کالاهای حیاتی مانند کود به‌راه انداخته‌اند.
اتحادیه کشاورزان آلمان نیز هشدار داده است که قیمت نان در این کشور به‌زودی به 10 یورو خواهد رسید.
انتهای پیام/+