خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 19 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مارتینو: اگر به خودمان نیاییم در جام جهانی شانسی نداریم

ایسنا | ورزشی | پنجشنبه، 11 فروردین 1401 - 10:57
سرمربی تیم ملی فوتبال مکزیک اعلام کرد اگر بازیکنان مکزیک در جام جهانی به شرایط خوب قبل بازنگردند این تیم شانسی در این رقابت‌ها نخواهد داشت.
جهاني،جام،مكزيك،تيم،بازيكنان،فوتبال،ملي،سرمربي،ادامه

سرمربی تیم ملی فوتبال مکزیک اعلام کرد اگر بازیکنان مکزیک در جام جهانی به شرایط خوب قبل بازنگردند این تیم شانسی در این رقابت‌ها نخواهد داشت.
به گزارش ایسنا و به نقل از گلوبو، در ادامه دیدارهای انتخابی جام جهانی در قاره آمریکای شمالی و مرکزی، بامداد امروز، پنجشنبه چند دیدار برگزار شد که در یکی از بازی‌ها تیم ملی فوتبال مکزیک با دو گل از سد السالوادور گذشت و توانست جواز حضور در جام جهانی را به دست بیاورد.
در این دیدار رائول خیمنس از روی نقطه پنالتی و اوریل آنتونا برای "ال تری" گلزنی کردند.
خراردو مارتینو سرمربی تیم ملی فوتبال مکزیک گفت: ما از مرحله مقدماتی صعود کردیم که سختی زیادی برای ما داشت و ما واقعاً از نظر نتایج بسیار خوب عمل کردیم ولی شرایط در جام جهانی فرق می کند و باید نتایجی که اینجا گرفتیم را فراموش کنیم.
پیام من به بازیکنان تیم ملی مکزیک این است که تا زمانی که شما سطح فوتبال خودتان را بازیابی نکنید، شانسی برای درخشش نخواهید داشت.
اکنون باید روی بهبود فوتبال خودمان تمرکز کنیم.
او در ادامه گفت: ما دوست داشتیم اول شویم و انتخابی جام جهانی را با یک عملکرد فوتبالی خوب به پایان برسانیم اما آنچه از ما انتظار می‌رفت این بود که به جام جهانی صعود کنیم و اکنون در این رقابت ها هستیم.
این آرامش خاطری است که به دست آوردیم.
سرمربی تیم مکزیک در مورد اینکه گام بعدی چیست، گفت که فهرست نهایی خود را برای بازی های جهانی که هشت ماه دیگر آغاز می شود، به مرور تکمیل خواهد کرد.
او در پایان گفت: اکنون فکر می‌کنم زمان نزدیک شدن به بازیکنان و ارتباط بیشتر با آنها فرا رسیده است.
امروز ما انتخاب گسترده ای داریم که از ۲۳ یا ۲۵ بازیکن فراتر می‌رود.
فعلا بازیکنان را بررسی می کنیم و در ادامه و به مرور، لیست نهایی بازیکنان را برای حضور در جام جهانی معرفی خواهیم کرد.
انتهای پیام