خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 02 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

وزیر نیرو: عملیات احداث 24 واحد نیروگاهی تجدیدپذیر در خراسان رضوی آغاز شد- اخبار خراسان رضوی - اخبار استانها تسنیم

تسنیم | استان‌ها | چهارشنبه، 10 فروردین 1401 - 19:13
گروه استان‌ها ــ وزیر نیرو گفت: عملیات احداث 24 واحد نیروگاهی تجدیدپذیر با ظرفیتی افزون بر 194 مگاوات در این استان آغاز شده است که از این تعداد، 10 واحد نیروگاهی با ظرفیت بیش از 20 مگاوات تا زمان اوج مصرف امسال به مرحله بهره‌برداری می‌رسد.
مگاوات،تجديدپذير،خورشيدي،نيروگاه،نيرو،احداث

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهدمقدس، علی‌اکبر محرابیان در بدوورود به مشهد در جمع خبرنگاران اظهارداشت: توجه به توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر و توسعه نیروگاه‌های خورشیدی و بادی از رئوس برنامه‌های وزارت نیرو در دولت سیزدهم است.
وی افزود: با آغاز به‌کار دولت سیزدهم، وزارت نیرو برنامه احداث 10 هزار مگاوات نیروگاه‌های تجدیدپذیر را برای4 سال تدوین کرده که در دستورکار سازمان انرژی‌های تجدیدپذیر و بهره‌وری انرژی برق "ساتبا" قرار گرفته است.
وزیر نیرو تصریح کرد:اخذ مجوز برای احداث 7 هزار مگاوات نیروگاه خورشیدی و 3 هزار مگاوات نیروگاه بادی، در دستور کار شورای اقتصاد قرار دارد و شورای اقتصاد در گام اول مجوز 4 هزار مگاوات نیروگاه خورشیدی را برای 2 سال آینده مصوب کرده است.
وی خاطرنشان کرد: در سال‌جاری، ظرفیت قابل توجهی در حدود 500 مگاوات از نیروگاه‌های جدید تجدیدپذیر به بهره‌برداری خواهد رسید که در حال حاضر از 46 درصد پیشرفت برخوردار است.
محرابیان اظهارکرد: عملیات احداث 24 واحد نیروگاهی تجدیدپذیر با ظرفیتی افزون بر 194 مگاوات در این استان آغاز شده است که از این تعداد، 10 واحد نیروگاهی با ظرفیت بیش از 20 مگاوات تا زمان اوج مصرف امسال به مرحله بهره‌برداری می‌رسد.
انتهای پیام/281/س