خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 29 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۸۰ هزار مسافر از جاذبه‌های گردشگری سرپل‌ذهاب بازدید کردند

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 10 فروردین 1401 - 13:24
کرمانشاه- معاون سیاسی و امنیتی و اجتماعی سرپل ذهاب گفت: ۸۰ هزار مسافر از جاذبه‌های گردشگری سرپل‌ذهاب بازدید کردند.
ذهاب،سرپل،شهرستان،آبشار،تمهيدات،صادقي،شهداي

سیروس صادقی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: ۸۰ هزار مسافر و گردشگر از ابتدای تعطیلات نوروزی تاکنون وارد شهرستان سرپل‌ذهاب شده‌اند.
وی افزود: با جلسات انجام گرفته و آمادگی لازم دستگاه‌های ذی ربط امکانات و تمهیدات لازم برای اسکان مسافران نوروزی فراهم شده است.
معاون سیاسی و امنیتی و اجتماعی سرپل ذهاب تصریح کرد: سرپل ذهاب دارای ۲۲۴ اثر تاریخی بوده و از این تعداد ۱۴۶ اثر آن به ثبت ملی رسیده که از طریق میراث فرهنگی برای معرفی مکان‌های تفریحی و باستانی شهرستان تمهیدات لازم پیش بینی شده است.
صادقی بیان کرد: بقعه مطهر احمد ابن اسحاق قمی (ره) که پس از زلزله امسال اولین سالی است که بازسازی آن به اتمام رسیده و مقصد دل‌های عاشق بسیاری است و وجود آبشار پیران، آبشار خلیج فارس، زیارتگاه امامزاده عباس، سراب‌های گرم، قلعه شاهین و ماراب و آثار تاریخی آن و بانی‌نی، دکان داوود، زیج منیژه، طاق گرا، دشت ذهاب و یادمان‌های شهید شیرودی، شهدای بازی دراز و شهدای گمنام از مناطق دیدنی شهرستان سرپل ذهاب است.