خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 14 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

امدادرسانی هلال احمر به بیش از ۲۲هزار نفر در طرح امداد و نجات نوروزی

ایسنا | اجتماعی و حوادث | چهارشنبه، 10 فروردین 1401 - 11:53
دبیر کل جمعیت هلال احمر با بیان این که عوامل عملیاتی هلال احمر به ۲۲ هزار و ۱۰۰ نفر در طرح ملی امداد و نجات نوروزی امداد رسانی کردند، گفت: بالغ بر یک هزار نفر به مراکز درمانی منتقل شدند.
احمر،هلال،نفر،جمعيت،امداد،سليماني

دبیر کل جمعیت هلال احمر با بیان این که عوامل عملیاتی هلال احمر به ۲۲ هزار و ۱۰۰ نفر در طرح ملی امداد و نجات نوروزی امداد رسانی کردند، گفت: بالغ بر یک هزار نفر به مراکز درمانی منتقل شدند.
به گزارش ایسنا و بنابر اعلام پایگاه اطلاع رسانی جمعیت هلال احمر؛ دکتر یعقوب سلیمانی در تشریح جزئیات خدمات امدادی به هموطنان در طرح ملی امداد و نجات نوروزی جمعیت هلال احمر، اظهار کرد: تا صبح ۹ فروردین سال جاری، امدادگران و نجاتگران جمعیت هلال احمر ۲۲ هزار و ۱۹ مأموریت امدادی را انجام دادند.
دبیر کل جمعیت هلال احمر ادامه داد: یک هزار و ۱۶۸ ماموریت ترافیکی، ۱۱۴ مورد کوهستان، ۱۴۸ مورد جوی و ۲۹ مورد مربوط به حوادث ساحلی بود.
سلیمانی تصریح کرد: در مجموع این حوادث به ۲۲ هزار و ۱۰۰ نفر امداد رسانی شده است و یک هزار و ۵۷۵ نفر به مناطق امن منتقل شدند.
وی ادامه داد: یک هزار و ۳۸ نفر به مراکز درمانی منتقل شدند و ۷ هزار و ۷۹۸ نفر تحت مداوای سرپایی قرار گرفتند.
دبیر کل جمعیت هلال احمر خاطر نشان کرد: ۲۰۶ عملیات نجات فنی در این مدت انجام شده است که ۲۵۳ نفر رها سازی شدند.
سلیمانی اضافه کرد: استان خوزستان با ۲۱۵ حادثه، مازندران با ۱۹۳ حادثه و اصفهان با ۱۶۷ حادثه رتبه های اول تا سوم حوادث مختلف را از آن خود کردند.
انتهای پیام