خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 29 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تردد جاده‌ای نوروزی در استان کردستان 28 درصد افزایش داشته است- اخبار کردستان - اخبار استانها تسنیم

تسنیم | استان‌ها | چهارشنبه، 10 فروردین 1401 - 11:31
گروه استان‌ها - مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای کردستان گفت: از 25 اسفندماه سال گذشته تاکنون متوسط تردد روزانه وسایل نقلیه نسبت به مدت مشابه سال گذشته حدود 28 درصد افزایش داشته است.
استان،گذشته،تردد،كردستان،نفر،راهداري،نوروزي،نقليه،مشابه،دستگاه

محمدراشد مدرس‌گرجی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در سنندج، به آخرین وضعیت تردد در راه‌های استان کردستان پرداخت و اظهار داشت: از 25 اسفندماه سال گذشته زمان اجرای طرح نوروزی پلیس تاکنون متوسط تردد روزانه وسایل نقلیه حدود 340 هزار وسیله نقلیه بوده که نسبت به مدت مشابه سال گذشته حدود 28 درصد افزایش داشته است.
وی افزود: متوسط تردد بین استانی روزانه نیز یک میلیون و 200 هزار وسیله نقلیه بوده که این آمار نسبت به مدت مشابه سال گذشته در کردستان 10درصد افزایش را نشان می‌دهد.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای کردستان از کاهش 50درصدی تلفات فوتی تصادفات رانندگی از 25اسفندماه سال گذشته تاکنون نسبت به مدت مشابه سال گذشته در استان خبر داد و خاطرنشان کرد: در طول این مدت تردد مسافر از مرز باشماق مریوان؛ ورود و خروج 29 هزار و 568 نفر و از مرز سیران‌بند بانه نیز چهار هزار و 681 نفر بوده است.
وی از ادامه حضور و مشارکت سه هزار و 500 نفر راننده حرفه‌ای و 2هزار دستگاه انواع ناوگان حمل و نقل عمومی جهت اجرای طرح نوروزی در استان خبر داد و گفت: در راستای اجرای طرح کنترل و نظارت مشترک با پلیس راه استان از ناوگان مسافری 1500 مورد تخلف مشاهده و برخود لازم با آنان صورت گرفته است.
مدرس‌گرجی از خط‌کشی بالغ بر 500 کیلومتر از مقاطع مورد نیاز راه‌ها به ویژه در نقاط پرتصادف، احیا و بازسازی 4 هزار علائم ایمنی، نصب و بازسازی 2 هزار متر طول حفاظ، لکه‌گیری آسفالت محورها با مصرف 2هزار تن آسفالت قبل از آغاز تعطیلات نوروزی در کردستان خبر داد و عنوان کرد: 400 نفر عوامل راهداری با استفاده از 300 دستگاه ماشین‌الات راهداری در 20 راهدارخانه سطح استان حضور و فعالیت داشته و بالغ بر 6هزار کیلومتر باند برفروبی و 100 دستگاه خودرو رهاسازی شده است.
انتهای پیام/481/ح