بیش از 6000 دانش آموز سیستان و بلوچستان در اعتکاف علمی شرکت کردند
مدیر کل آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان در بازدید از اعتکاف شهرستان زهک گفت: بیش از 6هزار دانش آموزاز سراسر استان سیستان و بلوچستان ،برای بزرگترین رقابت علمی کشور کنکور در اعتکاف علمی شرکت کردند.

ایسنا/سیستان و بلوچستان مدیر کل آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان در بازدید از اعتکاف شهرستان زهک گفت: بیش از 6هزار دانش آموزاز سراسر استان سیستان و بلوچستان ،برای بزرگترین رقابت علمی کشور کنکور در اعتکاف علمی شرکت کردند.
به گزارش ایسنا ،میر عبدی افزود: با هدف ارتقای علمی و آمادگی برای کنکور ۱۴۰۱ تعداد ۲۷ دانش آموز دختر و ۲۰ دانش آموز پسر مقاطع پیش دانشگاهی شهرستان زهک ایام عید را به اعتکاف علمی پرداختند.
میر عبدی همچنین گفت: امسال مجموعه امکانات رفاهی آموزش و پرورش استان جهت پذیرایی و اسکان فرهنگیان استان و سایر نقاط کشور فراهم و آماده است.
وی ایجاد انگیزه در دانش اموزان معتکف علمی را یکی از اهداف این طرح دانست و افزود: پیگیری طرح اعتکاف علمی نباید معطوف به چند هفته باشد ولازم است درطول سال تحصیلی این ظرفیت برای دانش اموزان، بویژه پایه دوازدهم مدنظر قرار گیرد .
انتهای پیام