خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 25 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اردوغان: روابط ترکیه با کشورهای مختلف مکمل یکدیگر هستند

ایسنا | بین‌الملل | سه شنبه، 17 اردیبهشت 1398 - 11:11
رئیس جمهوری ترکیه گفته است که روابط این کشور با مناطق مختلف و کشورهای دیگر جایگزینی برای دیگری نیست بلکه این روابط مکمل یکدیگر هستند.
تركيه،ناتو،سالگرد،روابط،ادامه،جمهوري

رئیس جمهوری ترکیه گفته است که روابط این کشور با مناطق مختلف و کشورهای دیگر جایگزینی برای دیگری نیست بلکه این روابط مکمل یکدیگر هستند.
به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری آناتولی، رجب طیب اردوغان، رئیس جمهوری ترکیه در جریان سخنرانی در نشست شورای ناتو و شرکای گفتگوی مدیترانه ناتو در آنکارا یادآور شد که ۲۰۱۹، بیست و پنجمین سالگرد گفتگوی مدیترانه، هفتادمین سالگرد ناتو و شصت و هفتمین سالگرد پیوستن ترکیه به این ائتلاف است.
وی ادامه داد: کشور ما در سال ۲۰۲۱ فرماندهی نیروی آمادگی بالای ضربت مشترک ناتو را به دست می‌گیرد.
ترکیه موضع قوی خود را در داخل ناتو حفظ می‌کند و اقداماتی را که به نفع ثبات و امنیت منطقه و منافع ملی است، انجام می‌دهد.
وی ادامه داد: روابط ترکیه با مناطق مختلف مکمل یکدیگر هستند و رابطه با یک کشور، جای دیگری را نمی‌گیرد.
رئیس جمهوری ترکیه در ادامه نیز گفت: ترکیه از متحدان ناتو انتظار دارد تا براساس روحیه ائتلاف عمل کرده و از ارزش‌های بنیادین آن حفاظت کنند.
انتهای پیام