خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 09 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

افزایش حق‌السهم دولت از اپراتورها منتفی شد

فارس | دانش و فناوری | چهارشنبه، 10 فروردین 1401 - 06:31
افزایش 2 درصدی حق السهم دولت از اپراتورها در قانون ⁧‫بودجه 1401‬⁩ با ایراد شورای نگهبان منتفی شد.
ارتباطات،دولت،السهم،اپراتورها،مصوبه

به گزارش خبرنگار گروه علم و پیشرفت خبرگزاری فارس، رضا باقری اصل معاون امور دولت، مجلس و استان‌ های وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات از منتفی شدن افزایش حق السهم دولت از اپراتورها در سال جاری خبر داد.
وی در توئیتی نوشت: جزء 2 بند الحاقی به تبصره 6 کمیسیون تلفیق مبنی بر افزایش 2 درصدی حق السهم دولت از اپراتورها در قانون ⁧‫بودجه 1401‬⁩ پس از ایراد شورای نگهبان، پیگیری و اصرار ⁧‫وزیر ارتباطات و همراهی مجلس حذف شد.
عیسی زارع‌پور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در مخالفت با این مصوبه گفته بود: این مصوبه منطبق بر چارچوب‌های حقوقی نیست.
با بخش خصوصی قراردادی به شکل بلندمدت بسته‌ایم و اجازه نداریم خلاف چارچوبی که تعیین شده‌ است اقدامی انجام دهیم.
انتهای پیام/