نقد و برسی حضور شرکتهای ایرانی در نمایشگاه اورآسیا در ارمنستان
نشست کارشناسی بررسی نقاط ضعف و قوت حضور تجار، صادرکنندگان ایرانی در نمایشگاه برندهای اورآسیا در ارمنستان برگزار شد.

در ایروان برگزار شد؛
به گزارش حوزه دولت گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، در ابتدای این نشست برخی از غرفه داران و صاحبان صنایع و تولید کنندگان ایرانی از وجود برخی قوانین و بخشنامههای صادره که مانع فعالیت تجار و صادرات کالاهای تولیدی ایرانی به کشورهای خارجی میگردد انتقاد نموده و ضمن اشاره به کیفیت خوب کالاهای ایرانی خواستار حمایت دولت از صادرکنندگان و تولیدکنندگان شدند.
سجادی سفیر کشورمان در این نشست ضمن تبریک فرارسیدن ماه مبارک رمضان ماه ضیافت الهی ابراز امیدواری کردند برگزاری این گونه نمایشگاهها منجر به منفعت بردن فعالان اقتصادی و جمهوری اسلامی ایران از عواید حاصل از آن شود.
سجادی هدف از برگزاری این نمایشگاه را معرفی کالاها و تولیدات ایرانی به بازار ارمنستان و بازار ۱۸۰ میلیونی اورآسیا دانستند و افزودند طی سالهای گذشته اقدامات و فعالیتهای متعددی توسط سفارت و دیگر نهادهای کشورمان برای تسهیل تجارت با این منطقه برداشته شده است.
سفیر محترم کشورمان لغو روادید بین جمهوری اسلامی ایران و ارمنستان، ساخت منطقه آزاد مغری و امضای موافقتنامه تجارت ترجیحی بین کشورمان و کشورهای عضو اتحادیه اورآسیا را از جمله گامهای بلندی دانست که طی سالهای اخیر منجر به تسهیل تجارت، افزایش گردشگری، فراهم شدن فضای تجارت و سرمایه گذاری و ...
بین دو کشور شده است.
سجادی در پایان این نشست با اشاره به اینکه پرچم اقتصادی و حمایت از فعالان اقتصادی ایرانی در ارمنستان همواره مدنظر سفارت و وزارت امور خارجه بوده است، حمایت خود را برای هر گونه همکاری با تجار، تولید کنندگان و سرمایه گذاران ایرانی برای شروع هر گونه فعالیت اقتصادی و تجاری در این کشور اعلام کردند.
در ادامه این جلسه برخی از غرفه داران و شرکت کنندگان در این نمایشگاه و همچنین مسئولین و مقامهای شرکت کننده نقطه نظرات خود را در خصوص شرایط فعالیت و تجارت با ارمنستان و کشورهای عضو اتحادیه اورآسیا مطرح کردند.
نمایشگاه برندهای اورآسیا با حضور بیش از ۶۵ شرکت ایرانی روز شنبه ۱۳۹۸/۰۲/۱۴ با حضور تیگران خاچاتریان وزیر محترم توسعه اقتصادی و سرمایه گذاری ارمنستان و سجادی سفیر کشورمان در ایروان در محل اکسپوی ایروان افتتاح شد.
این نمایشگاه به مدت چهار روز برای بازدید علاقمندان فعال است.
انتهای پیام/