خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 11 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

شناسایی ۲۵۵ بیمار جدید مبتلا به کرونا در خوزستان در یک روز گذشته

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 08 فروردین 1401 - 13:59
اهواز - معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز از شناسایی ۲۵۵ بیمار در بیمارستان‌های خوزستان در ۲۴ ساعت گذشته خبر داد.
بيمار،نفر،گذشته

به گزارش خبرنگار مهر، سید محمد علوی پیش از ظهر امروز در گفتگویی رسانه‌ای اظهار کرد: در ۲۴ ساعت گذشته حدود چهار هزار نفر به مراکز منتخب بهداشت، کلینیک‌های تنفسی و بیمارستان‌های استان خوزستان مراجعه کردند که تعداد مراجعه‌کنندگان به این مراکز نسبت به روز گذشته تغییر محسوسی نداشته است.
وی افزود: پس از مراقبت‌های سندرمیک و تست‌های انجام شده، ۲۵۵ بیمار مبتلا به کرونا شناسایی شده‌اند که نسبت به روز گذشته ۱۲۳ بیمار بیشتر شده است.
در این مدت ۱۷ بیمار در بیمارستان‌های خوزستان بستری شدند که تعداد موارد بستری جدید نسبت به روز قبل سه نفر بیشتر شده است.
در ۲۴ ساعت گذشته پنج نفر از هم‌استانی‌ها نیز جان باختند که تعداد فوتی‌ها نسبت به روز گذشته تغییری نداشته است.
علوی گفت: در حال حاضر دو هزار و ۴۶۰ بیمار مبتلا به کرونا در استان خوزستان تحت مراقبت خانگی هستند، ۹۳ بیمار نیز در بخش‌های عادی و ۸۹ بیمار در بخش‌های مراقبت‌های ویژه بستری هستند که تعداد بستری‌ها در بخش‌های عادی چهار نفر و در بخش‌های ویژه سه نفر افزایش یافته است.