روزانه ۵۵۰ امداد خودرویی در اصفهان انجام شده است
رئیس اتحادیه خدمات فنی خودروهای سبک اصفهان گفت: در ایام نوروز امسال روزانه به طور میانگین بالای ۵۰۰ تا ۵۵۰ امداد خودرویی در شهرستان اصفهان انجام شده است، همچنین بالای ۲ تا ۳ هزار مراجعه به تعمیرگاه های کشیک داشتهایم.

ایسنا/اصفهان رئیس اتحادیه خدمات فنی خودروهای سبک اصفهان گفت: در ایام نوروز امسال روزانه به طور میانگین بالای ۵۰۰ تا ۵۵۰ امداد خودرویی در شهرستان اصفهان انجام شده است، همچنین بالای ۲ تا ۳ هزار مراجعه به تعمیرگاه های کشیک داشتهایم.
روحالله چلونگر در گفتوگو با ایسنا، با اشاره به اینکه نوروز امسال اصفهان بعد از دو سال کرونا، بیشترین حجم مسافر را به ویژه در هفته نخست تعطیلات داشت، اظهار کرد: خوشبختانه با مدیریت خوب استانداری و همچنین ستاد نوروزی شهرداری اصفهان اقدامات و خدمات خوبی به مسافران ارائه شده است.
وی به مشکل مسافران در زمان وقوع خرابی خودروهایشان اشاره کرد و افزود: به طور قطع نوروز امسال هیچ مسافری در استان اصفهان به لحاظ امداد خودرویی بیش از یک ساعت هم معطل نشده است.
رئیس اتحادیه خدمات فنی خودروهای سبک اصفهان توضیح داد: برای تعطیلات نوروز امسال اتحادیه خدمات فنی خودروهای سبک اصفهان طی قراردادی به صورت برونسپاری با یکی از شرکتهای خودروساز داخلی قرار شد امدادرسانی و خدمت رسانی به خودروهای خراب مسافران را فرای آن شرکت خودروساز انجام دهد که این کار برای نخستین بار در کشور صورت گرفت و موجب رضایتمندی بالای ۹۰ درصدی مردم شد.
وی با بیان اینکه بیشترین آمار ثبت شده امداد خودرویی مربوط به روز چهارشنبه سوم فروردین ماه بود، گفت: در این تاریخ بیش از ۴۰۰ امداد اعزامی داشتیم که تمام موارد رفع مشکل شد، همچنین بیش از ۲۵۰۰ مراجعه تعمیرگاهی در این روز ثبت شد.
چلونگر افزود: در این ایام در بحث قیمت و کیفیت خدمات به خودروها نظارت صد درصدی صورت گرفته است.
وی تاکید کرد: از ۲۷ اسفند ۱۴۰۰ تا به امروز روزانه بالای ۱۰۰۰ مورد پذیرش و امداد به خودروهای خراب در اصفهان انجام شده است.
رئیس اتحادیه خدمات فنی خودروهای سبک اصفهان توضیح داد: بیشتر خرابی خودروها مربوط به روغنهای تقلبی و یا استفاده از قطعات تقلبی و بیکیفیت بوده است.
وی اظهار کرد: در ایام نوروز امسال روزانه به طور میانگین بالای ۵۰۰ تا ۵۵۰ امداد خودرویی در شهرستان اصفهان انجام شده است، همچنین بالای ۲ تا ۳ هزار مراجعه به تعمیرگاه های کشیک داشتهایم که از این تعداد ۴۰ درصد مراجعات مربوط به مسافران و بقیه مربوط به همشهریان بوده است.
چلونگر با بیان اینکه در این ایام تمام نمایندگیهای خودروساز ملزم به کشیک های ۲۴ ساعته هستند، به مردم توصیه کرد پیش از انجام سفر حتماً از سلامت فنی خودروهای خود اطمینان حاصل کنند.
انتهای پیام