خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 03 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

رشد 70 درصدی ماموریت‌های امدادی هلال احمر در نوروز

فارس | اجتماعی و حوادث | دوشنبه، 08 فروردین 1401 - 02:32
دبیرکل جمعیت هلال‌احمر گفت:از ٢٥ اسفند تا 6 فروردین ماه، 1730 ماموریت انجام شد که رشد 70 درصدی نسبت به مدت مشابه در سال گذشته داشته است.
ماموريت،دبيركل،درصدي،نجات،مشابه

دبیرکل جمعیت هلال‌احمر گفت:از ٢٥ اسفند تا 6 فروردین ماه، 1730 ماموریت انجام شد که رشد 70 درصدی نسبت به مدت مشابه در سال گذشته داشته است.
به گزارش گروه سلامت خبرگزاری فارس، یعقوب سلیمانی،دبیرکل جمعیت هلال‌احمر در تشریح اقدامات انجام شده طرح ملی امداد و نجات نوروزی ١٤٠١، گفت: از ٢٥ اسفند تا 6 فروردین ماه، 1730 ماموریت انجام شد که رشد 70 درصدی نسبت به مدت مشابه در سال گذشته داشته است.
دبیرکل جمعیت هلال‌احمر با اعلام اینکه بیشترین ماموریت‌ها مربوط به 3 استان خوزستان، اصفهان و مازندران بود، بیان کرد: در این مدت 921 ماموریت ترافیکی توسط امدادگران انجام شده که نسبت به مدت مشابه در سال گذشته رشد 38 درصدی داشته است.همچنین 82 حادثه کوهستان، 143 حادثه جوی، 22 حادثه ساحلی توسط امدادگران پوشش داده شده است.
به گفته‌ سلیمانی، از آغاز طرح ملی امداد و نجات نوروزی تاکنون 168 مورد عملیات نجات فنی انجام و 220 مصدوم در سوانح ترافیکی رهاسازی شده‌اند.
انتهای پیام/