خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 31 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سرمایه گذاران در آوج مورد حمایت قرار خواهند گرفت

مهر | استان‌ها | یکشنبه، 07 فروردین 1401 - 21:41
قزوین - سرپرست فرمانداری شهرستان آوج گفت: برای محرومیت زدایی در شهرستان آوج نیازمند ورود سرمایه گذاران به این شهرستان هستیم و مجموعه مدیریتی شهرستان از سرمایه گذاران حمایت خواهند کرد.
شهرستان،آوج،گذاران

به گزارش خبرنگار مهر حسین حسین خانی بعد از ظهر یکشنبه در نخستین جلسه شورای اداری شهرستان آوج در سال جدید اظهار داشت: شهرستان آوج ظرفیت‌های فراوانی برای پیشرفت به خصوص در زمینه تولید دارد و باید از این ظرفیت به نحو احسن استفاده کرد.
وی افزود: شهرستان آوج مانند نگینی در استان قزوین می‌درخشد ولی متأسفانه با محدودیت‌هایی همراه است و باید با ورود سرمایه گذاران به این شهرستان منجر به توسعه و پیشرفت این شهرستان شد.
سرپرست فرمانداری شهرستان آوج گفت: مجموعه مدیریتی شهرستان آوج با تمام توان از سرمایه گذاران حمایت خواهد کرد و از هیچ گونه تلاشی در این زمینه دریغ نخواهیم کرد.