یک ایدهپرداز و مخترع در خراسان جنوبی
یک ایدهپرداز و مخترع در خراسان جنوبی گفت: کار تحقیقاتی خود را در مدت هشت سال بر روی تولید و بررسی تاثیر خوراک زنبور عسل انجام دادهام و با مطالعه مقالات مختلف و بررسی عملکرد و تجربه عملی به نتایجی در زمینه تولید خوراک زنبور عسل با ترکیبات طبیعی با فرمولاسیون جدید دست پیدا کردم. و مدت چهار سال به صورت کارگاه خانگی کار تولید خوراک زنبور عسل را انجام دادم و بعد از ان با تاسیس شرکت و اراده ایده خود به پارک علم و فناوری در پارک مستقر شدم.
همچنین اینجانب اولین و تنها دارنده مدرک اصلاح نژاد در استان هستم.

یک ایدهپرداز و مخترع در خراسان جنوبی گفت: کار تحقیقاتی خود را در مدت هشت سال بر روی تولید و بررسی تاثیر خوراک زنبور عسل انجام دادهام و با مطالعه مقالات مختلف و بررسی عملکرد و تجربه عملی به نتایجی در زمینه تولید خوراک زنبور عسل با ترکیبات طبیعی با فرمولاسیون جدید دست پیدا کردم.
و مدت چهار سال به صورت کارگاه خانگی کار تولید خوراک زنبور عسل را انجام دادم و بعد از ان با تاسیس شرکت و اراده ایده خود به پارک علم و فناوری در پارک مستقر شدم.
همچنین اینجانب اولین و تنها دارنده مدرک اصلاح نژاد در استان هستم.
سعید محسنی نیک، در گفتوگو با خبرنگار ایسنا اظهار کرد: هرچند پرداخت تسهیلات بخش اصلی و مقدمه انجام هر کار تولیدی است اما مهمتر از تسهیلات، تأمین مواد اولیه به قیمت پایینتر از نرخ آزاد برای تولیدکنندگان است.
وی افزود: اگر تولید کننده مواد اولیه را به قیمت آزاد تهیه کند، قیمت تمام شده محصول فرآوری تولید شده بسیار بالا خواهد شد و مصرف کننده هم همچنان تمایل به خرید جنس وارداتی درجه سه خواهد داشت و از طرف دیگر مافیای اقتصادی برای صاحبان تولید دندان تیز خواهند کرد تا مواد اولیه را به تولیدکننده با قیمت دلخواه تحمیل کنند و با این کار سود هنگفتی به جیب زده و اقتصاد تولید را فلج کنند.
این ایده پرداز ادامه داد: یک تولیدکننده باید از صفر تا صد را خود به تنهایی طی کند و تولیدکنندگان در راه تولید بسیار باید انرژی و وقت و زمان صرف کنند و این خود باعث کاهش انگیزه در تولیدکننده برای افزایش کیفیت محصول و رقابت با محصولات مشابه خارجی میشود.
محسنی نیک بیان کرد: هر یک از سازمانهای مربوطه باید گوشهای از کار را برای کمک به تولید در دست گیرند، سازمانهای مربوطه باید در رفع نیازهای تولیدکننده تلاش کنند تا تولیدکننده با خیال راحت بتواند بر روی بخش فنی و دانش تولید محصول وقت و زمان بگذارد و محصولی با کیفیت ارائه دهد.
وی تصریح کرد: تا زمانی که ذهن تولیدکننده مشغول تأمین نیازهای ضروری خود با نوسانات قیمت شدید باشد، نمیتوان به تولید کیفیت و رونق بخشید.
این ایده پرداز با بیان اینکه اقتصاد مقاومتی به معنای بومی سازی و حمایت از محصولات داخلی و رونق تولید است، اظهار کرد: تا زمانی که ما برای محصولات بومی کشور در هر بخشی ارزش و بها قائل نشویم و به صنایع تبدیلی که به محصولاتمان ارزش میدهد اهمیت ندهیم نمیتوانیم به یک اقتصاد مقاوم در برابر تحریمها برسیم.
محسنی نیک بیان کرد: تا زمانی که ما برای ثروت بزرگی که در اختیار داریم که همان فکر، انگیزه و نیروی جوانان است بی اهمیت باشیم و آن ثروت توسط دیگران چپاول شود و یا به تمسخر گرفته شود، نمیتوانیم در انتظار شکوفایی استعدادهای جوانان شویم.
وی با بیان اینکه تا زمانی که تولیدکنندگان به بانکهای کشور مقروض باشند، نمیتوانیم به مقاومت اقتصادی در برابر تحریمها دست پیدا کنیم، افزود: تولیدکننده تنها به دو عامل آرامش فکری تیم مدیریتی و نظم در تولید نیاتز دارد تا بتواند به موفقیت برسد.
این ایده پرداز ادامه داد: این عوامل نیز نیازمند تکریم، تأمین و حمایت، ارزش بخشیدن به محصولات تولیدی و قطع کردن دست دلالان، نرخ گذاران بازار و اصلاح سیستم نظام بانکی است، در غیر این صورت تولیدکننده هر روز فرسودهتر میشود و کیفیت هر روز پایینتر و در نهایت تولید متوقف خواهد شد.
انتهای پیام