خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 16 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بارش‌های پراکنده در برخی نقاط/ ایران فردا آفتابی است

مهر | اجتماعی و حوادث | یکشنبه، 07 فروردین 1401 - 10:59
ضیاییان با اشاره به بارش پراکنده در برخی نقاط کشور طی امروز و فردا، گفت: سه‌شنبه در بیشتر مناطق کشور آسمان آفتابی است و وزش باد شدید و خیزش گرد و خاک در شرق و جنوب شرق کشور پدیده غالب است.
وزش،دماي،باد،سانتيگراد،بارش،پراكنده،درجه،كشور،ضياييان،البرز

به گزارش خبرگزاری مهر، صادق ضیاییان گفت: بر اساس تحلیل آخرین نقشه‌های پیش یابی هواشناسی امروز در استان‌های آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، اردبیل، شمال استان‌های کردستان و زنجان، گیلان و غرب مازندران بارش پراکنده و وزش باد پیش بینی می‌شود.
وی با بیان اینکه دوشنبه در برخی نقاط سواحل دریای خزر، خراسان شمالی و شمال خراسان رضوی بارش پراکنده و وزش باد رخ می‌دهد، ادامه داد: طی این دو روز (امروز و فردا) در برخی ساعات در دامنه‌های جنوبی البرز وزش باد نسبتاً شدید انتظار می‌رود.
به گفته رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا، سه‌شنبه در بیشتر مناطق کشور آسمان آفتابی است و وزش باد شدید و خیزش گرد و خاک در شرق و جنوب شرق کشور پدیده غالب است.
ضیاییان با بیان اینکه چهارشنبه با عبور موجی جدید در شمال غرب، منطقی از غرب و ارتفاعات البرز مرکزی بارش پراکنده رخ می‌دهد، درباره وضعیت جوی روز پنجشنبه نیز تصریح کرد: پنجشنبه ارتفاعات رشته کوه البرز و سواحل دریای خزر بارش پراکنده خواهند داشت.
وی همچنین این را هم گفت که در نیمه شمالی کشور از سه‌شنبه تا آخر هفته افزایش نسبی دما رخ خواهد داد و از امروز تا سه‌شنبه خلیج فارس، تنگه هرمز و دریای عمان مواج و متلاطم است.
رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا درباره وضعیت جوی تهران طی دو روز آینده اظهار کرد: آسمان تهران فردا (۸ فروردین ماه) صاف تا کمی ابری و در بعضی ساعت‌ها همراه با وزش باد شدید با حداقل دمای ۵ و حداکثر دمای ۱۶ درجه سانتیگراد و سه‌شنبه (۹ فروردین ماه) صاف و در بعضی ساعت‌ها همراه با وزش باد با حداقل دمای ۵ و حداکثر دمای ۱۶ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.
ضیاییان در پایان گفت: طی امروز و فردا (۷ و ۸ فروردین ماه) بندرعباس با دمای ۳۲ و ۳۱ درجه سانتیگراد گرم‌ترین و همدان با دمای ۵ - درجه سانتیگراد، سردترین مراکز استان کشور هستند.