خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 27 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

رئیس کل دادگستری اصفهان: هیچ یک از زندانیان مجرم ‌ایام نوروز ‌به مرخصی اعزام نشدند- اخبار اصفهان - اخبار استانها تسنیم

تسنیم | استان‌ها | یکشنبه، 07 فروردین 1401 - 10:54
گروه استان‌ها ـ ‌رئیس کل دادگستری اصفهان گفت: همان طور که قبل از ایام نوروز اعلام کردیم هیچ یک از زندانیان مجرم و به خصوص سارقان در این ایام به مرخصی اعزام نشدند.
ايام،اصفهان،مجرمان،نوروز،انتظامي،استان،عفت،قرارگاه،مرخصي

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اصفهان، به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی پلیس، حجت الاسلام‌و المسلمین اسدالله جعفری در حاشیه بازدید از قرارگاه نوروزی فرماندهی انتظامی استان اصفهان اظهار داشت: در این قرارگاه برنامه‌ریزی بسیار خوبی برای تامین امنیت مردم و کنترل جرایم در ایام نوروز انجام شده است.
وی افزود: همانطور که قبل از ایام نوروز اعلام کردیم که در این ایام هیچ‌گونه مرخصی به مجرمان زندانی داده نمی‌شود، برای تحقق این موضوع هم هماهنگی‌های لازم با فرماندهی انتظامی استان اصفهان انجام شد و هیچ یک از زندانیان مجرم و به خصوص سارقان در این ایام به مرخصی اعزام نشدند.
رئیس‌کل دادگستری اصفهان با اشاره به نارضایتی مردم از برخی ناهنجاری‌های اخلاقی در نیمه اول نوروز بیان کرد: متاسفانه عده‌ای جرایمی را علیه عفت عمومی انجام می‌دهند که سبب ناراحتی شدید مردم مؤمن و متدین شده است.
وی تصریح کرد: بد پوششی ریشه فرهنگی دارد و باید از راه فرهنگی افرادی که اقدام به این کار می‌کنند را توجیه و ارشاد کرد، اما برخی از موارد مانند کشف حجاب مصداق بارز جرم علیه عفت عمومی است و قانون هم برای آن مجازات و کیفر مشخص کرده است.
حجت‌الاسلام‌ و‌المسلمین جعفری با بیان اینکه قطعاً دستگاه قضائی در این خصوص به وظایف خودش عمل می کند، گفت: با توجه به اینکه بی‌حجابی جرم مشهود است بنابراین امروز هماهنگی‌های لازم به وجود آمد تا برخوردهای قانونی با کسانی که از روی عمد اقدام به هنجارشکنی کنند، صورت گیرد.
وی خاطرنشان کرد: در این جلسه در خصوص مقابله با کنترل مجرمان سابقه‌دار و حرفه‌ای، مجرمان خشن، قاچاق مواد مخدر، قاچاق سلاح و مهمات و...
نیز با مجموعه فرماندهان انتظامی همفکری و هماهنگی‌های خوبی انجام شدو امیدواریم در سال 1401 بتوانیم امنیت پایدار و با کیفیت را به مردم استان هدیه دهیم.
انتهای پیام/163/ش