خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 20 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تاج در «وحدت» می‌خواند/ شنیدن آثار شنیده‌نشده ساکت

مهر | فرهنگی و هنری | سه شنبه، 17 اردیبهشت 1398 - 09:34
گروه موسیقی «وزیری» به سرپرستی کیوان ساکت و وحید تاج روز شنبه بیست و هشتم اردیبهشت‌ماه تازه‌ترین کنسرت خود را در تالار وحدت تهران برگزار می‌کند.
برگزار،كيوان،ساكت،تاج،وحيد،تار،كنسرت،موسيقي

به گزارش خبرنگار مهر، گروه موسیقی «وزیری» به سرپرستی کیوان ساکت و وحید تاج ساعت ۲۱:۳۰ روز شنبه بیست و هشتم اردیبهشت ماه تازه‌ترین کنسرت خود را در تالار وحدت تهران برگزار می‌کند.
در این کنسرت علاوه بر ارائه آثار جدید و شنیده نشده، آثار ماندگار و خاطره انگیزی از موسیقی ملی ایران به آهنگسازی کیوان ساکت در آلبوم‌های «فسانه»، «بی کاروان کولی» و «یک خانه پر زمستان» به خوانندگی وحید تاج اجرا می‌شوند.
کیوان ساکت طی ماه‌های گذشته کنسرت‌های متعددی را در تهران، شهرستان‌ها و برخی از کشورهای خارجی برگزار کرده است.
وی در اواخر بهمن ماه سال گذشته بود که علاوه بر اجرای چند برنامه در کشورها و شهرهای آسیایی از جمله هنگ کنگ، ماکائو و گوانجو در کشور سوئد نیز کنسرت‌هایی را برگزار کرد.
این هنرمند طبق برنامه‌ریزی‌های انجام گرفته، خردادماه سال جاری همراه با ارکستر فیلارمونیک پاریس کنسرت‌هایی را برگزار خواهد کرد.
وی پس از حضور در پاریس برنامه دیگری را نیز در شهر لندن برگزار می‌کند.
در این کنسرت‌ها وی به عنوان آهنگساز و سولیست تار، خواهد بود.
این آهنگساز و نوازنده چندی پیش نیز در یک اظهارنظر جنجالی از مدیران جشنواره خوارزمی در نحوه انتخاب یکی از رتبه‌های برتر پژوهش‌های کاربردی این رویداد برای ساز «نوتار» توسط داریوش طلایی از هنرمندان مطرح موسیقی ایرانی انتقاد کرده بود.
کنسرت گروه «وزیری» به سرپرستی، آهنگسازی و نوازندگی تار و سه تار کیوان ساکت و خوانندگی وحید تاج ساعت ۲۱:۳۰ روز شنبه بیست وهشتم اردیبهشت با بلیت‌های ۵۰ تا ۱۲۰ هزار تومان روی صحنه می‌رود.