خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 04 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

انجام بیش از ۲ هزار بازدید بهداشتی دامپزشکی در خوزستان

ایسنا | استان‌ها | شنبه، 06 فروردین 1401 - 16:31
مدیرکل دامپزشکی خوزستان با اشاره به اجرای طرح تشدید نظارت و کنترل بهداشتی بر فرآورده‌های خام دامی، از ضبط بیش از ۳ تن فرآورده خام دامی غیربهداشتی در ایام نوروز خبر داد.
دامي،خام،خوزستان،بهداشتي،فرآورده،مراكز،عرضه،تخلف

ایسنا/خوزستان مدیرکل دامپزشکی خوزستان با اشاره به اجرای طرح تشدید نظارت و کنترل بهداشتی بر فرآورده‌های خام دامی، از ضبط بیش از ۳ تن فرآورده خام دامی غیربهداشتی در ایام نوروز خبر داد.
دکتر مصطفی کنارکوهی در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به اجرای طرح تشدید نظارت و کنترل بهداشتی بر فرآورده‌های خام دامی و فرآیند بازرسی از مراکز تولید، توزیع و عرضه این فرآورده‌ها در خوزستان اظهار کرد:‌ در قالب این برنامه در هفته اول نوروز ۱۳۹ کارشناس بهداشتی، دامپزشک و ناظر شرعی در قالب ۵۴ گروه ثابت و سیار در سطح شهرهای خوزستان فعال هستند.
وی افزود: در بازرسی‌های انجام شده در هفته اول نوروز سال ۱۴۰۱ تاکنون بیش از ۲ هزار و ۲۶۳ مورد بازدید از انواع واحدهای تولید، توزیع و عرضه فرآورده خام دامی شامل مراکز پخش، سردخانه‌ها، مراکز قطعه‌بندی و بسته‌بندی و کشتارگاه‌های دام و طیور در سطح استان خوزستان انجام شده است.
کنارکوهی بیان کرد: در این مدت بیش از ۳ تن فرآورده خام دامی غیر بهداشتی در خوزستان ضبط و بالغ بر یک تن و ۶۰۰ کیلوگرم از این فرآورده‌ها معدوم شد.
وی افزود: بر اساس این بازدیدها ۲۸ مورد تخلف به مراجع قضایی ارجاع شده است.
تذکرات بهداشتی نیز به بیش از ۷۱۳ واحد عرضه فرآورده خام دامی داده شده است.
مدیرکل دامپزشکی خوزستان گفت: فرآورده‌های خام دامی توقیفی مورد آزمایش و نمونه‌برداری قرار می‌گیرند و بنا بر نتیجه آزمایش‌، اجازه مصرف مشروط آن اخذ می‌شود در غیر این صورت فرآورده‌های مورد نظر معدوم خواهند شد.
وی در خصوص اقدامات انجام شده به منظور کاهش تخلف در این بخش بیان کرد: برای کاهش میزان تخلف در مراکز تهیه، تولید و عرضه فرآورده‌های خام دامی اقداماتی مانند برگزاری دوره‌های آموزشی و ترویجی، به کارگیری مسئولان فنی بهداشتی، پایش‌های دوره‌ای و خود اظهاری و بازدیدهای مشترک با سایر دستگاه‌های مرتبط انجام شده است.
انتهای پیام