الگوی مدیریتی باید بر پایه حرکت مجاهدانه باشد
مشاور وزیر و سرپرست حوزه وزارتی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری گفت: افرادی که در پست مدیریتی هستند باید الگوی مدیریتی آنان بر پایه حرکت مجاهدانه باشد.

ایسنا/خراسان رضوی مشاور وزیر و سرپرست حوزه وزارتی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری گفت: افرادی که در پست مدیریتی هستند باید الگوی مدیریتی آنان بر پایه حرکت مجاهدانه باشد.
علی شمسیپور امروز ۶ فروردین ماه در افتتاحیه جشنواره فرهنگی- زیارتی دانشجویان بینالمللی سراسر کشور که در تالار رودکی دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد، اظهار کرد: همه ما در دورهای متولد شدهایم که در میانه جنگ بزرگی قرار گرفتهایم و واقعیت دیگر این است که نمیتوانیم نسبت به این مبارزه که تقابل اسلام و کفر است، بیتفاوت باشیم.
وی ادامه داد: در جنگ داخلی نیز در حال تقابل اسلام آمریکایی و اسلام ناب محمدی هستیم و کار ما در این جنگ کمی سخت است.
بروز اسلام آمریکایی به دو نوع شکل میگیرد؛ اسلام متحجر مانند پدیده داعش و دیگری اسلام سکولار که کاری به جامعه نداشته و تنها مسلمانی خود را داشته باشیم.
شمسیپور تصریح کرد: اما شاخصههای اسلام آمریکایی مطلوب واشنگتن، پاریس و لندن این است که هر جا ابراز علاقه طاغوت نسبت به اسلام را مشاهده کردید، آن اسلام، اسلام آمریکایی است و اما شاخصه دوم اسلام آمریکایی، اسلام اشرافیت است آنان که اشرافیت را تبلیغ، با اشرافیت زندگی و با آن مدیریت میکنند، اسلامشان آمریکایی است که البته این اشرافیت گاهی در ما رسوخ میکند و متوجه آن نیستیم .
وی ادامه داد: جدایی دین از سیاست سومین شاخصه اسلام آمریکایی است این شاخصه به ما میگوید شما مسلمانی خود را داشته باشید و بگذارید حاکمان کار خود را انجام دهند و اما سازش با استکبار دیگر شاخصه اسلام آمریکایی است.
مشاور وزیر و سرپرست حوزه وزارتی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری بیان کرد: اسلام ناب محمدی شاخصههای خود را دارد و یک شاخص مهم آن وحدت است و استکبار ستیزی، ظلم ستیزی، عدالتخواهی، طرفداری از محرومان از دیگر شاخصههای اسلام ناب محمدی است.
بنابراین هر کس تفرقه انگیزی کند، در راستای اسلام آمریکایی نیز عمل کرده است .
وی تصریح کرد: اسلام سیاسی بدین معناست که تشکیل حکومت اسلامی بر مبنای اسلام ناب است که در این راه تلاش خود را کردهایم اما این تلاش کافی نیست و به صورت کامل اتفاق نیفتاده است.
شمسیپور عنوان کرد: هر جا موفقیت در جمهوری اسلامی کسب کردیم جایی بوده که بر مبنای اسلام ناب محمدی حرکت کردیم و جایی که پای اسلام آمریکایی باز شده ما دچار ضعف شدیم.
آبادانی در کشور، رسیدن به استقلال نسبی، کسب موفقیتها، رسیدن به توان نظامی و ...
بر پایه اسلام ناب محمدی بوده و در جاهایی هم مشکلات جدی وجود داشت، به عنوان مثال امروز شاهد مشکلات زیادی در حوزه اقتصادی هستیم که این نتیجه تفکرات اسلام آمریکایی است.
مشاور وزیر و سرپرست حوزه وزارتی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری اظهار کرد: افرادی که در پست مدیریتی هستند باید الگوی مدیریتی آنان بر پایه حرکت مجاهدانه باشد، بنابراین یک مدیر اگر میخواهد کار بزرگ انجام دهد باید پیشرو باشد.
جوانگرایی و مردم محوری نیز از دیگر شاخصههای مدیریت جهادی است که باید مورد توجه قرار گیرد.
انتهای پیام