خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 14 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

معترض استرالیایی به سمت نخست‌وزیر تخم مرغ پرتاب کرد

ایسنا | بین‌الملل | سه شنبه، 17 اردیبهشت 1398 - 09:13
تصاویر تلویزیونی نشان داد که یک معترض در جریان کمپین انتخاباتی امروز (سه شنبه) در استرالیا به سر نخست وزیر این کشور تخم مرغ پرتاب کرد.
استراليا،تخم،مرغ،زن،وزير،موريسون،قانونگذار

تصاویر تلویزیونی نشان داد که یک معترض در جریان کمپین انتخاباتی امروز (سه شنبه) در استرالیا به سر نخست وزیر این کشور تخم مرغ پرتاب کرد.
به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری رویترز، نیروهای امنیتی استرالیا به سرعت این معترض را که یک زن بود از محل دور کردند.
اسکات موریسون، نخست وزیر استرالیا بلافاصله پس از پرتاب این تخم مرغ سرش را پاک کرد و سپس به یک زن مسن که در نتیجه این رویداد بر زمین افتاده بود، کمک کرد تا بلند شود.
موریسون در پیامی توییتری نوشت: ما در مقابل چنین اقداماتی برمی‌خیزیم خواه این اقدامات از سوی فعالان ضعیف‌النفسی باشد که هیچ احترامی به کسی نمی‌گذارند یا اعضای اتحادیه‌های کارگری باشد.
این رویداد در جریان سفر نخست وزیر به آلبری، در نیو ساوس ولز رخ داد.
این زن بعداً به خبرنگاران گفت که این اقدامش برای خود حرفی داشته و به جزایر مأنوس در پاپوآ گینه نو اشاره کرد که استرالیا مدت‌ها مهاجران را در آن بازداشت کرده است.
در مارس سال جاری میلادی، یک نوجوان هم یک تخم مرغ را به سر یک قانونگذار جناح راستی استرالیایی شکست؛ این قانونگذار عامل تیراندازی‌های گسترده در مساجد نیوزیلند را برنامه‌های مهاجرتی اعلام کرده بود.
انتهای پیام