اقدام آل سعود در ایجاد محدودیت برای پخش اذان در ماه رمضان- اخبار آسیای غربی - اخبار بین الملل تسنیم
وزارت امور اسلامی عربستان استفاده از بلندگو در خارج از مساجد را در ماه مبارک رمضان به اذان و اقامه محدود کرد.

به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری تسنیم، وزارت امور اسلامی، دعوت و ارشاد عربستان سعودی پیش از ماه مبارک رمضان مجموعه دستورالعملهایی را برای اذان در مساجد صادر کرد.
این وزارتخانه تاکید کرد که تمام بلندگوهای مساجد باید به گونهای تنظیم شوند که صدای آنها به یک سوم حد کنونی برسد.
وزارت امور اسلامی عربستان استفاده از بلندگو در خارج از مساجد در ماه مبارک رمضان را به اذان و اقامه محدود کرد.
این درحالی است که وزارت امور اسلامی عربستان سعودیاخیرااعلام کرد نباید نماز در هیچ یک از رسانههای اینکشورپخش شود.
وزارت امور اسلامی عربستان سعودی همچنین در بیانیه ای اعلام کرد که کارکنان مساجد اعم از امامان جماعت و موذنان نباید از دوربینهای موجود در مساجد برای فیلم برداری از امام جماعت و نمازگزاران در هنگام اقامه نماز استفاده کنند.
قبل از این هم فعالیت نیروهای امر به معروف در عربستان سعودی هم محدود شد و اعضای این نیرو دیگر حق بازداشت افراد را ندارند.
از دیگر تغییرات می توان به لغو الزام تعطیلی فروشگاه ها در زمان اذان هم اشاره کرد.
در همین ارتباط، «سعودی لیکس» افشا کرد که چنین اقدامات در راستای طرحهای مشکوک محمد بن سلمان برای سکولاریزه کردن جامعه سنتی آن و تغییر تدریجی هویت این کشور است.
بلایی که جنگ یمن بر سر اقتصاد عربستان آورد
سعودی لیکس سندی منتشر کرد که محمد بن سلمان در جلسه با هیئت دولت سعودی، به وزارت امور اسلامی، تبلیغ و ارشاد این کشور دستور داده است تا برنامههایی را در راستای آنچه «تساهل فکری» در عربستان نامیده میشود، تدوین کند .
به گزارش سعودی لیکس، کسانی که برای امور دینی تعیین شده بودند، از سوی محمد بن سلمان موظف شدند که مسئولیت امر به معروف و نهی از منکر را به پلیس واگذار کنند و افراد، علما و شیوخ نیز در این مسئله هیچ مداخلهای نداشته باشند؛ لذا به نظر میرسد این مسئله، پس از پیشنهاد لغو استقلال سازمان امر به معروف و نهی از منکر مطرح شده است .
محمد بن سلمان در پی آزادی حجاب، عقیده و رفتار و دوری تدریجی از افراطگرایی است.
شاید منظور بن سلمان از عبارت «دوری از افراط گرایی» به معنای دوری از محکوم کردن کسی باشد که با نوشیدن شراب، انجام قمار، از دین خدا باز میگردد و هیچ مسلمان یا مؤمنی نیز با او برخورد نکند .
مهمترین چیزی که در سند آمده این است که منبریها موظف هستند موضوع اسلام و تأثیر آن در وحدت جامعه و تقویت حکومت پادشاه سعودی را تبیین کنند.
این سند نشانگر سیاستهای سکولار، ولی عهد سعودی برای حذف اسلام از تاریخ عربستان است .
انتهای پیام/