انجام بیش از 4000 بازدید از مراکز عرضه فرآورده های خام دامی در سیستان و بلوچستان
مدیرکل دامپزشکی استان سیستان و بلوچستان اظهار کرد: از ابتدای طرح تشدید نظارت شرعی و بهداشتی ویژه ایام نوروز و ماه مبارک رمضان حدود ۴ هزار و ۵۰۰ مورد بازدید از مراکز تولید و عرضه فرآورده های خام دامی در سطح استان انجام شده است.

ایسنا/سیستان و بلوچستان مدیرکل دامپزشکی استان سیستان و بلوچستان اظهار کرد: از ابتدای طرح تشدید نظارت شرعی و بهداشتی ویژه ایام نوروز و ماه مبارک رمضان حدود ۴ هزار و ۵۰۰ مورد بازدید از مراکز تولید و عرضه فرآورده های خام دامی در سطح استان انجام شده است.
مهدی حسینی در گفت وگو با ایسنا گفت: طرح ملی تشدید نظارت بهداشتی و شرعی ویژه ایام نوروز و ماه مبارک رمضان باهدف کنترل و بازرسی بر روند تولید و عرضه فرآورده های خام دامی در ایام تعطیلات نوروز و ماه مبارک رمضان و همچنین ارائه غذای سالم و بهداشتی به مردم، از ۱۴ اسفند ماه آغاز گردید و تا ۱۶ اردیبهشت ماه ادامه خواهد یافت.
وی افزود: در راستای اجرا و استمرار این طرح در استان ۳۳ اکیپ نظارتی ثابت و سیار تشکیل شد که به صورت شبانه روزی و حتی در ایام تعطیل نیز مشغول خدمت رسانی و بازرسی فرآورده های خام دامی هستند.
حسینی عنوان کرد: از ابتدای عملیاتی شدن طرح تشدید نظارت بهداشتی تا کنون حدود ۴ هزار و ۵۰۰ مورد بازدید از مراکز تولید و عرضه فرآورده های خام دامی در استان سیستان و بلوچستان انجام شده است که طی این بازدید ها شرایط و موارد بهداشتی کنترل شده و در صورت مشاهده هر گونه تخطی و تخلف بهداشتی هشدار های لازم داده و مطابق قانون عمل خواهد شد.
مدیرکل دامپزشکی استان افزود: در بازدید های انجام شده در قالب طرح ملی تشدید نظارت بهداشتی بیش از ۹ تن فرآورده خام دامی ناسالم و غیر بهداشتی به دلیل منع مصرف انسانی مطابق دستور مرجع قضایی معدوم شد.
انتهای پیام