خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 20 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سردار پاکپور: مرز‌های غربی کشور امنیت مطلوبی دارد

باشگاه خبرنگاران | سیاسی | پنجشنبه، 04 فروردین 1401 - 23:41
فرمانده نیروی زمینی سپاه پاسداران گفت: هر تهدیدی که امنیت مرز‌های ما را به مخاطره بیاندازد بی تردید در شعاع واکنش قاطع ما قرار دارد.
امنيت،مناطق،حافظان،پاسداران،حضور،ايران

فرمانده نیروی زمینی سپاه پاسداران در نخستین مرحله از بازدید‌های سال ۱۴۰۱ در مناطق عملیاتی تحت کنترل قرارگاه نجف اشرف حضور یافت و ضمن تجدید دیدار با پاسداران حافظ امنیت در این مناطق و تبریک سال نو، از مجاهدت شبانه روزی آنان برای تأمین آسایش، آرامش و امنیت مردم تقدیر کرد.
سردار محمد پاکپور با اشاره به بیداری و آمادگی حافظان امنیت ایران اسلامی برای مقابله با هرگونه تهدید دشمنان، گفت: امنیت مطلوبی در مرز‌های غربی کشور استقرار دارد و حافظان امنیت ملت ایران برای تحکیم و تداوم این امنیت از بذل جان و هر ایثار و گذشتی دریغ ندارند.
به گفته او، «هر تهدیدی که امنیت مرز‌های ما را به مخاطره بیاندازد بی تردید در شعاع واکنش قاطع ما قرار دارد.
حضور و صیانت از مرز‌ها در این مناطق که آکنده از عطر شهدای گلگون کفن دفاع مقدس است، یک توفیق و افتخار ویژه است.»