خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 29 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تور ورامین‌گردی با قطار برگزار می‌شود

مهر | اجتماعی و حوادث | پنجشنبه، 04 فروردین 1401 - 13:06
مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان تهران گفت: تور ورامین گردشگری با قطار از تاریخ ۶ الی ۱۲ فروردین‌ماه برگزار می‌شود.
ورامين،تهران،گردشگران

به گزارش خبرگزاری مهر، پرهام جانفشان با اعلام این خبر گفت: در این برنامه حمل‌ونقل گردشگران از تهران تا ورامین به وسیله قطار انجام می‌شود.
مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان تهران عنوان کرد: بازدید گردشگران از ایستگاه راه‌آهن ورامین با اتوبوس‌های گردشگری آغاز و مسافران از جاذبه‌های تاریخی همچون مسجدجامع، برج علالدوله و امام‌زاده یحیی (ع) بازدید می‌کنند.
وی افزود: این برنامه با مشارکت اداره‌کل راه‌آهن تهران، فرمانداری و شهرداری ورامین به صورت رایگان برای شهروندان برگزار می‌شود و علاقه‌مندان ثبت نام را با شماره ۳۶۲۵۹۷۹۵ اداره میراث‌فرهنگی ورامین انجام دهند.