خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 29 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ظرفیت اسکان فرهنگیان در شیراز تکمیل شد

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 03 فروردین 1401 - 23:12
شیراز-دبیرستاد اسکان آموزش و پرورش فارس گفت:ستادهای پذیرش مهمانان نوروزی در شهر شیراز و مرودشت با ازدحام مسافر مواجه شده به نحوی که در روزهای نخست فروردین همه کلاس‌های پیش بینی شده تکمیل شد
اسكان،فارس،پرورش،استان،آموزش،نوروزي،شيراز

به گزارش خبرنگار مهر، خداکرم فلاح عصر چهارشنبه در خصوص تکمیل ظرفیت مراکز اقامتی بیان کرد: شب گذشته ستادهای پذیرش مهمانان نوروزی در شهر شیراز و مرودشت با ازدحام مسافر مواجه شدند به نحوی که در اوایل شب همه کلاس‌های پیش بینی شده تکمیل شدند.
وی گفت: با تدبیر مدیرکل آموزش و پرورش استان بلافاصله جلسه اضطراری در محل ستاد ناحیه ۴ شهر شیراز برگزار و همه ظرفیت‌ها ازجمله تعداد زیادی کلاس درس، کلاس‌های پردیس دانشگاه فرهنگیان، خوابگاه مدارس شبانه روزی و سالن‌های ورزشی به چرخه اسکان اضافه شدند.
دبیرستاد اسکان آموزش و پرورش فارس اظهار کرد: با این تصمیم، همه مهمانان نوروزی شب گذشته در ستاد پذیرش نواحی ۴ گانه شهر شیراز و مرودشت در مدارس اسکان داده شدند.
فلاح گفت: تا صبح روز چهارشنبه سوم فروردین ۱۴۷ هزار و ۹۸۱ نفر در قالب ۳۵ هزار و ۲۳۴ خانواده و در مجموع ۴۲۹ هزار و ۱۴۵ نفرروز در مدارس و اماکن وابسته به آموزش و پرورش فارس اسکان داده شدند.
دبیرستاد اسکان آموزش و پرورش فارس گفت: استان فارس در سال‌های قبل از شیوع کرونا بیشترین آمار پذیرش میهمانان نوروزی را در سطح کشور داشته است.
او گفت: امسال مانند سال‌های گذشته قبل ازکرونا، بخشی ازظرفیت اسکان درمدارس استان فارس به رزرو اینترنتی اختصاص داده شد که تعداد زیادی از فرهنگیان کشور، محل اسکان خود را به صورت اینترنتی در استان رزرو کردند.