خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 04 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ادعای مشاور امنیت ملی آمریکا درباره برجام

مشرق | بین‌الملل | چهارشنبه، 03 فروردین 1401 - 17:53
مشاور امنیت ملی آمریکا ادعاهای بی اساس خود را درباره برجام و ایران تکرار کرد.
توافق،ايران،ساليوان،مطابق،ادعا

به گزارش مشرق، «جیک سالیوان»، مشاور امنیت ملی آمریکا مدعی شد «اگر توافق هسته‌ای تضمینی برای جلوگیری از دستیابی تهران به سلاح هسته‌ای نداشته باشد، واشنگتن با بازگشت به این توافق با ایران موافقت نخواهد کرد.»
به گزارش «روسیا الیوم»، «سالیوان» در کنفرانس مطبوعاتی خود ادعا کرد «ما در نظر داریم که اگر توافق هسته‌ای با ایران مطابق با معیارهای تعیین‌شده توسط جو بایدن باشد، یعنی جلوگیری از دستیابی ایران به تسلیحات هسته‌ای به شیوه‌ای قابل راستی‌آزمایی، با آن موفقت کنیم.»
این مقام آمریکایی در ادامه اظهارات ادعایی خود افزود «اگر توافق هسته‌ای مطابق با این معیار نباشد با آن موافقت نمی‌کنیم.»
پیشتر «ند پرایس»، سخنگوی وزارت خارجه آمریکا مدعی شد «اکنون این وظیفه بر عهده تهران است تا تصمیمات دشواری را بگیرد.
تعدادی از مسائل دشوار وجود دارد که ما همچنان در تلاش هستیم تا آن‌ها را حل کنیم.»
وی ادعا کرد «بازگشت به توافق هسته‌ای هنوز قطعی نیست و هیچ بازه زمانی برای آن وجود ندارد.»