طرز تهیه مانتی ترکیه + فیلم
باشگاه خبرنگاران
|
چندرسانهای
|
چهارشنبه، 03 فروردین 1401 - 14:42
یک کارشناس آشپزی، در برنامهای تلویزیونی روش تهیه مانتی ترکیه را آموزش داد.

برنامه تلویزیونی دستپخت، از یک کارشناس آشپزی برای آموزش روش پخت مانتی ترکیه دعوت کرد.
برای تهیه خمیر مانتی احتیاج داریم به:
آرد گندم 190 گرم، تخم مرغ 1 عدد، نمک 2 گرم
مواد لازم داخل مانتی:
گوشت گوسفندی 150 گرم، جعفری 30 گرم، روغن به میزان لازم، پیاز 1 عدد، نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
مواد لازم سس ماست و سیر:
ماست 200 گرم، سیر 4 حبه، نمک به میزان لازم
مواد لازم سس گوجه:
رب گوجه فرنگی 3 قاشق غذاخوری، فلفل سیاه و فلفل پولی بیبر به میزان لازم، پوره گوجه فرنگی 3 قاشق غذاخوری، روغن زیتون به میزان لازم
در ادامه، آموزش مرحله به مرحله مانتی ترکیه را مشاهده میکنید.
بیشتر بخوانید